Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii (fazele SF, DALI, DTAC, PTh, DDE, AT)

Echipa noastra asigura proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii la preturi deosebit de avantajoase, trecand prin fazele SF, DALI, DTAC, PTh, DDE si AT.

Va suntem alaturi in obtinerea certificatului urbanistic (CU) si in toate celelalte faze de constructie:

Ne ocupam de realizarea DTAC, si anume Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire. Ce vom face, mai exact? Cu ajutorul echipei noastre de proiectanti, arhitecti si ingineri, ne vom ocupa de realizarea proiectului in baza caruia primaria sau consilul judetean de care apartii iti da oferi autorizatia de construire a imobilului. Acest stadiu este cunoscut si sub denumirea de Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Construire, pe scurt PAC.

Ne ocupam de asemenea, de DTAD - proiectul de Documentatie Tehnica pentu obtinerea Autorizatiei de Demolare, in cazul in care doriti sa demolati integral sau partial o constructie existenta inainte de a construi alta. In aceast caz, va oferim expertiza echipei noastre de proiectare, compusa din arhitect, inginer de rezistenta si expert tehnic, acesta din urma fiind insarcinat cu expertiza tehnica a constructiei ce urmeaza a fi demolata. Dupa intocmirea documentatiei necesare primaria sau consilul judetean trebuie sa isi dea acordul cu privire la demolarea constructiei. In trecut, aceasta documentatie era cunoscuta sub numele de Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Demolare sau, abreviat, PAD. 

Venim in ajutorul dumneavoastra si in intocmirea DTOE, proiectul de Documentatie Tehnica pentru Organizarea Executiei. De ce si cand este etapa absolut necesara? DTOE trebuie realizata in cadrul proiectelor mai ample, ce necesita organizari de santier, amplasarea de baraci pentru muncitori sau pentru anumite etape de lucru, imprejmuiri temporare, izolarea santierului, racordarea temporara la utilitati sau realizarea unor lucrari pentru asigurarea utilitatilor in santier (curent electric, apa). Aceasta documentatie este intocmita de un arhitect cu drept de semnatura. In trecut, Documentatia Tehnica pentru Organizarea Executiei purta numele de Proiect privind Organizarea Executiei (POE).
La noi puteti apela si pentru PT - Proiectul Tehnic - documentatie ce face referire la suma tuturor actelor si planurilor furnizate de arhitecti, ingineri de rezistenta, de instalatii, geotehnicieni, topometristi. Proiectul Tehnic este esential pentru activitatea constructorului insarcinat cu realizarea lucrarilor de constructie.

DDE, proiectul care cuprinde Detaliile de Executie, face parte din documentatia pentru Proiectul Tehnic (PT), si se refera la documentatia furnizata de proiectanti, cuprinzand detalii constructive importante ce sunt importante pentru indeplinirea tuturor parametrilor de conformitate cu proiectul, cu legislatia in vigoare si cu autorizatia de construire. 

Fie ca sunteti proprietarul unui teren si doriti sa va ridicati un imobil- locuinta permanenta ori casa de vacanta, fie ca sunteti dezvoltator imobiliar si puneti la cale construirea unei locuinte colective sau a unei locuinte cuplate, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de proiectare. Oferim servicii de proiectare locuinte individuale, de proiectare case de vacanta, de proiectare locuinte colective si de proiectare locuinte cuplate, asa ca, indiferent de nevoile dumneavoastra, suntem aici pentru a va ajuta.

Toate serviciile