Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru constructii noi

Fie ca sunteti proprietarul unui teren si doriti sa va ridicati un imobil- locuinta permanenta ori casa de vacanta, fie ca sunteti dezvoltator imobiliar si puneti la cale construirea unei locuinte colective sau a unei locuinte cuplate, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de proiectare. Oferim servicii de proiectare locuinte individuale, de proiectare case de vacanta, de proiectare locuinte colective si de proiectare locuinte cuplate, asa ca, indiferent de nevoile dumneavoastra, suntem aici pentru a va ajuta.

Proiectare locuinte colective

In ceea ce priveste locuintele colective, echipa noastra se va asigura ca toate conditiile de amplasare si conformare corespunzatoare constructiilor de locuinte sunt indeplinite. Vom avea grija, de pilda, sa ne asiguram ca regimul de inaltime se va face in concordanta cu prevederile PUZ (planul urbanistic zonal) si PUD (planul urbanistic de detaliu), precum si cu indicatorii POT (procentul de ocupare al terenului) si CUT (coeficientul de utilizare al terenului, prevazuti de Certificatul de Urbanism, tinand cont de influenta vantului si a curentilor de aer din zona. Ne vom asigura ca proiectul tehnic al ansamblului de locuinte colective respecta toate normele privind proiectarea.

Proiectare locuinte cuplate

Locuintele cuplate reprezinta cladirile de locuinte cuplate cate doua, pe limita dintre doua loturi. Asiguram proiectarea de locuinte colective, astfel incat acestea sa fie construite in conformitate cu normativele privind proiectarea cladirilor de locuinte.