Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru constructii noi

Proiectare cladiri comerciale si servicii

Pentru fiecare proiect comercial, pentru fiecare dezvoltator in aceasta zona, echipa One Design isi pune la capacitate maxima toata flota de resurse de care dispune: energie, timp si multa creativitate.

Un plan de proiectare cladiri cu destinatie comerciala este pe atat de simplu de executat pentru arhitectii nostrii, pe atat de complicat de obtinut pentru clienti. Clientii trebuie sa tina cont de documentatia necesara pentru elaborarea unui astfel de plan, iar principalul act pe care trebuie sa il obtina este certificatul de urbanism. Parte complentara a intregului proces de proiectare cladiri comerciale, One Design pune la dispozitia clientilor si un serviciu de consultanta si ajutor pentru intocmirea si obtinerea intregii documentatii de urbanism.

Fiecare proiect de pe piata de retail este conceput dupa o structura fezabila, rezistenta, un plan bine stabilit, consultat in prealabil cu membrii echipei (arhitecti, proiectanti, instalatori etc.) si cu clientii, si in conformitate cu reglementarile legislative aflate in vigoare si cele tehnice din constructii.

One Design adreseaza servicii de:

Indiferent de dimensiunea cladirii, proiectantii se vor asigura ca fiecare cladire respecta parametrii dimensionali, temporali si spatiali. Proiectele respecta o structura de rezistenta, consolidata cu cerintele pietei, sunt in conformitate cu cele mai moderne tehnologii si sunt gandite sa se plieze cu nevoile si trasaturile unui centru comecial standard: scari rulante, lifturi, scari, spatii de depozitare, zone open space etc.