Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru constructii noi

Proiectare obiective culturale (librarii, biblioteci)

Intr-o lume in care superficialitatea primeaza printre valorile umane, intentiile multor oameni sunt acelea de a oferi publicului larg lacasuri consacrate artei, culturii si literaturii. One Design ofera solutii integrate, sustenabile si moderne cu destinatie express catre proiectele de dezvoltare culturala.

Serviciile de proiectare obiective culturale sunt puse la dispozitia, in fapt, intregii comunitati. Asadar, initiativele de a elabora astfel de proiecte sunt foarte bine primite de echipa noastra. Faptul ca sprijinim, conservam si dezvoltam cultura nationala, nu poate decat sa bucure intreaga echipa One Design.

Fie ca este vorba despre proiectare librarii, proiectare biblioteci sau alte obiective culturale, proiectantii reusesc de fiecare data sa imbine utilul cu frumos, si sa obtina un rezultat final deosebit de proportia celor doua valori.

Proiectele sunt elaborate in conformitate cu cerintele urbane, sunt prevazute cu un sistem unic si modern de constructie si respecta cerintele arhitecturale de rezistenta, stabilitate, exploatare in siguranta si fezabilitate. De asmenea, echipa se va asigura daca centrul cultural se afla in conformitate cu zona in care va fi amplasat, daca obiectivul respecta normele legislative si daca proiectul este sustinut de catre o documentatie in prealabil.

Conceptual vorbind, un obiectiv cultural trebuie sa deschida noi oportunitati de culturalizare, trebuie sa aduca un plus de valoare societatii si comunitatii. Pornind de la aceste roluri semnificative pe care le are un astfel de proiect si de la nevoile beneficiarilor, echipa One Design propune cele mai moderne si integrate solutii de proiectare a intregii zone: sali de lectura, puncte sanitare, spatii dedicate cititului, biblioteci etc.