Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru constructii noi

Fie ca sunteti proprietarul unui teren si doriti sa va ridicati un imobil- locuinta permanenta ori casa de vacanta, fie ca sunteti dezvoltator imobiliar si puneti la cale construirea unei locuinte colective sau a unei locuinte cuplate, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de proiectare. Oferim servicii de proiectare locuinte individuale, de proiectare case de vacanta, de proiectare locuinte colective si de proiectare locuinte cuplate, asa ca, indiferent de nevoile dumneavoastra, suntem aici pentru a va ajuta.

Proiectare locuinte individuale

Proiectul tehnic al constructiei joaca un rol deosebit de important in procesul de autorizare si este esential pentru executarea lucrarilor. Acesta, impreuna cu detaliile de executie PT si DDE reprezinta schita (desenul) si documentatia scrisa. Dumneavoastra va trebui sa contribuiti cu informatii despre specificatiile aferente fiecarei incaperi ale imobilului - suprafete, dispunere a camerelor pe un nivel sau pe mai multe nivele, orientare s.a. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru proiectare locuinte individuale, cu toate informatiile necesare executiei unei constructii.

Proiectare locuinte de vacanta

Ca si in cazul proiectarii locuintelor individuale, proiectarea caselor de vacanta include detaliile de executie impreuna cu documentatia scrisa si desenata solicitata de dumneavoastra. In plus, in cazul locuintelor de vacanta, in functie de zona in care acestea sunt amplasate, se acorda o atentie sporita particularitatilor naturale, tehnice si urbanistice ale terenului. In cazul unei case de vacanta construita la munte, de pilda, particularitatile de relief trebuie sa fie cat mai putin agresive, cu suprafata plana sau cu pante mici.