Echipa One Design

Cand lucrezi cu ONE DESIGN ai acces la o baza de informatii substantiala edificata in ani de experienta. Aveti placerea sa lucrati cu un grup de oameni dedicati sa va imbunatateasca viata, oferindu-va solutii inspirate situatiilor ce pot aparea.

Acestia sunt membrii echipei noastre care va vor transforma visul in realitate prezentandu-va cele mai inovative si unice concepte

arh. Alexandru Balan

Managing Partner

Alexandru Balan este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura.

Membru Ordinului Arhitectilor din Romania din 2008, arhitect cu drept de semnatura.

Incepand cu 2003, in calitatea de co-fondator al One Design, Alexandru coordoneaza activitatea generala a firmei.

Este vorbitor fluent al limbii engleze.

arh. Paul Samsonescu

Managing Partner

Paul Samsonescu este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura

Membru Ordinului Arhitectilor din Romania  (OAR) din 2008, arhitect cu drept de semnatura.

Incepand cu 2003, in calitate de co-fondator al One Design, Paul coordoneaza activitatea profesionala a firmei.

Este vorbitor fluent al limbii engleze si italiane.

ARH. MARIA GOLOGAN

SENIOR ARCHITECT

Maria a absolvit cursurile Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti, fiind extrem de implicata in toate proiectele biroului nostru, ocupandu-se preponderent de arhitectura generala, proiectare constructii civile si interventii asupra constructiilor existente. 

arh. Adriana Rat

Senior Architect

Adriana a absolvit facultatea de arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti si s-a specializat pe documentatii tehnice specifice domeniului securitatii la incendiu. In cadrul biroului se ocupa de diverse proiecte in special de componetele tehnice ale acestora

arh. Stefania Dobre

Junior Architect

Stefania este absolventa a facultatii de arhitectura de interior din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti, iar in cadrul biroului de proiectare se ocupa de proiectele de amenajari interioare si design de mobilier, avand calificarea universitara in acest domeniu.

arh. Patricia Savu

Junior Architect

Patricia este absolventa a Facultatii de arhitectura din cadrul Universitatii "Ion Mincu" Bucuresti, iar in cadrul One Design este implicata in toate proiectele de arhitectura generala pentru constructii noi si interventii asupra constructiilor existente.