Personalul tehnic al One Design

Cand lucrezi cu ONE DESIGN ai acces la o baza de informatii substantiala edificata in ani de experienta. Aveti placerea sa lucrati cu un grup de oameni dedicati sa va imbunatateasca viata, oferindu-va solutii inspirate situatiilor ce pot aparea

Acestea sunt persoanele cu atributii tehnice in cadrul echipei noastre care va vor transforma visul in realitate prezentandu-va cele mai inovative si unice concepte de urbanism, arhitectura, inginerie si design

arh. urb. Alexandru Balan

Arhitect-urbanist Partener

Alexandru Cristian Balan este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura.

A absolvit Masterul "Management Urban pentru Orase Competitive" organizat in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de Urbanism obtinand si specializare in domeniul urbanismului. 

Membru Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) din 2008 fiind atestat drept arhitect cu drept de semnatura.

Membru al Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) din 2018 fiind atestat drept specialist cu drept de semnatura pentru documentatii de urbanism PUD si PUZ.

Membru al Uniunii Arhitectilor din Romania (UAR). 

Atestat in 2020 de catre Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) pentru ocuparea functiei publice de arhitect sef al judetului, municipiului resedinta de judet, municipiului Bucuresti, sectoarelor municipiului Bucuresti. 

Atestat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale ca manager de proiect, inspector de securitatea si sanatate in munca, cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor. 

Atestat de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei ca verificator de proiect pentru cerintele esentiale de calitate in constructii B1 - siguranta in exploatare, Cc - securitate la incendiu, E - economie de energie si F - protectie la zgomot si acustica. 

Atestat de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei ca auditor energetic pentru constructii si instalatii - gradul I.

Incepand cu 2003, in calitatea de co-fondator al One Design, Alexandru coordoneaza activitatea de vanzari si contractare a societatii.

Este vorbitor fluent al limbii engleze, cu cunostiinte de limba germana, franceza si italiana.

arh. urb. Paul Samsonescu

Arhitect-urbanist Partener

Paul Samsonescu este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura.

A absolvit Masterul "Management Urban pentru Orase Competitive" organizat in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de Urbanism, obtinand si specializare in domeniului urbanismului si dobandind cunostiinte aprofundate despre amenajarea teritoriului si urbanism in general. 

Membru Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) din 2008 fiind atestat drept arhitect cu drept de semnatura.

Membru al Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) din 2018 fiind atestat drept specialist cu drept de semnatura pentru documentatii de urbanism PUD si PUZ.

Atestat in 2020 de catre Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) pentru ocuparea functiei publice de arhitect sef al judetului, municipiului resedinta de judet, municipiului Bucuresti, sectoarelor municipiului Bucuresti. 

Atestat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale ca manager de proiect, inspector de securitatea si sanatate in munca, cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor.  

Membru al Uniunii Arhitectilor din Romania (UAR). 

Atestat de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei ca verificator de proiect pentru cerintele esentiale de calitate in constructii B1 - siguranta in exploatare, Cc - securitate la incendiu si F - protectie la zgomot si acustica.

Incepand cu 2003, in calitate de co-fondator al One Design, Paul coordoneaza activitatea profesionala interna si relatia cu ceilalti specialisti, furnizori, subcontractori ai societatii. 

Este vorbitor fluent al limbii engleze si italiane.

arh. Patricia Savu

Arhitect Senior

Patricia este absolventa a Facultatii de arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti, iar in cadrul One Design este implicata in coordonarea proiectelor de arhitectura generala pentru constructii noi si interventii asupra constructiilor existente si gestioneaza relatia cu autoritatile publice pentru etapele de avizare. 

Atestata ca manager de proiect si inspector SSM de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, membru al Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR), stagiar in cadrul Registrului Urbanistilor din Romania (RUR), membru al Uniunii Arhitectilor din Romania (UAR).  

arh. Stefania Dobre

Arhitect Senior

Stefania este absolventa a facultatii de arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti, iar in cadrul biroului de proiectare One Design a optat pentru subdomeniul proiectelor de amenajare interioara si design de mobilier, acesta reprezentand partea finala a oricarui proiect de constructii civile, partea pe care o percepe oricine.

Stefania detine vaste cunostiinte de proiectare si este specializata in utilizarea programelor de modelare si simulare 3D si prelucrare a imaginilor post-productie. 

ing. Adrian Popescu

Inginer de instalatii pentru constructii

Adrian a absolvit Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - Facultatea de Inginerie a Instalatiilor, urmand si un program de master in cadrul aceleiasi institutii. Avand o experienta de 5 ani in domeniu se ocupa in cadrul societatii de proiectare instalatiilor interioare pentru cladirile civile realizate de catre echipa noastra.