Echipa One Design

Cand lucrezi cu ONE DESIGN ai acces la o baza de informatii substantiala edificata in ani de experienta. Aveti placerea sa lucrati cu un grup de oameni dedicati sa va imbunatateasca viata, oferindu-va solutii inspirate situatiilor ce pot aparea.

Acestia sunt membrii echipei noastre care va vor transforma visul in realitate prezentandu-va cele mai inovative si unice concepte

arh. Alexandru Balan

Managing Partner

Alexandru Balan este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura.

Membru Ordinului Arhitectilor din Romania din 2008, arhitect cu drept de semnatura.

Incepand cu 2003, in calitatea de co-fondator al One Design, Alexandru coordoneaza activitatea generala a firmei.

Este vorbitor fluent al limbii engleze.

arh. Paul Samsonescu

Managing Partner

Paul Samsonescu este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura

Membru Ordinului Arhitectilor din Romania  (OAR) din 2008, arhitect cu drept de semnatura.

Incepand cu 2003, in calitate de co-fondator al One Design, Paul coordoneaza activitatea profesionala a firmei.

Este vorbitor fluent al limbii engleze si italiane.

arh. Otilia Sandu

Senior Architect

Otilia este absolventa a Facultatii de arhitectura din cadrul Universitatii "Spiru Haret" Bucuresti, iar in cadrul One Design este implicata in toate proiectele de arhitectura generala, design interior si design de mobilier. Cu o experienta de 5 ani de lucru in domeniu proiectarii de arhitectura si este vorbitoare fluenta a limbii engleze.

ing. Laurentiu Zarnescu

Inginer de rezistenta

Laurentiu este absolvent la Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

Din 2005 este inginer de rezistenta fiind implicat de-a lungul timpului in toate tipurile de proiecte cu functiuni cat mai diverse. Este vorbitor al limbii engleze.

ARH. CATALINA BRINZAREA

SENIOR ARCHITECT

Catalina este absolventa a Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii Spiru Haret, Bucuresti, in cadrul biroului de arhitectura One Design fiind responsabila de proiectele de amenajare interioara, arhitectura de detaliu si mobilier. Experienta acumulata in companiile precedente se dovedeste a fi de un real succes pentru echipa noastra. 

ARH. IOANA ARON

SENIOR ARCHITECT

Ioana a absolvit cursurile Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti, fiind extrem de implicata in toate proiectele biroului nostru, ocupandu-se preponderent de arhitectura generala, proiectare constructii civile si interventii asupra constructiilor existente.