Personalul tehnic al One Design

Cand lucrezi cu ONE DESIGN ai acces la o baza de informatii substantiala edificata in ani de experienta. Aveti placerea sa lucrati cu un grup de oameni dedicati sa va imbunatateasca viata, oferindu-va solutii inspirate situatiilor ce pot aparea

Acestea sunt persoanele cu atributii tehnice in cadrul echipei noastre care va vor transforma visul in realitate prezentandu-va cele mai inovative si unice concepte de urbanism, arhitectura, inginerie si design

arh. urb. Alexandru Cristian Balan

Arhitect-urbanist Partener

Alexandru Cristian Balan este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura.

A absolvit Masterul "Management Urban pentru Orase Competitive" organizat in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de Urbanism obtinand si specializare in domeniul urbanismului. 

Membru Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) din 2008 fiind atestat drept arhitect cu drept de semnatura.

Membru al Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) din 2018 fiind atestat drept specialist cu drept de semnatura pentru documentatii de urbanism PUD si PUZ.

Membru al Uniunii Arhitectilor din Romania (UAR). 

Atestat in 2020 de catre Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) pentru ocuparea functiei publice de arhitect sef al judetului, municipiului resedinta de judet, municipiului Bucuresti, sectoarelor municipiului Bucuresti. 

Atestat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale ca manager de proiect, coordonator privind securitatea si sanatate in munca, cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor. 

Atestat de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei ca verificator de proiect pentru cerintele esentiale de calitate in constructii B1 - siguranta in exploatare, D1 - igiena, sanatate si mediu inconjurator, Cc - securitate la incendiu, E - economie de energie si F - protectie la zgomot si acustica. 

Atestat de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei ca auditor energetic pentru constructii si instalatii - gradul I.

Incepand cu 2003, in calitatea de co-fondator al One Design, Alexandru coordoneaza activitatea de vanzari si contractare a societatii.

Este vorbitor fluent al limbii engleze, cu cunostiinte de limba germana, franceza si italiana.

arh. urb. Paul Samsonescu

Arhitect-urbanist Partener

Paul Samsonescu este arhitect de origine romana, absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de arhitectura.

A absolvit Masterul "Management Urban pentru Orase Competitive" organizat in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, Facultatea de Urbanism, obtinand si specializare in domeniului urbanismului si dobandind cunostiinte aprofundate despre amenajarea teritoriului si urbanism in general. 

Membru Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) din 2008 fiind atestat drept arhitect cu drept de semnatura.

Membru al Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) din 2018 fiind atestat drept specialist cu drept de semnatura pentru documentatii de urbanism PUD si PUZ.

Atestat in 2020 de catre Registrului Urbanistilor din Romania (RUR) pentru ocuparea functiei publice de arhitect sef al judetului, municipiului resedinta de judet, municipiului Bucuresti, sectoarelor municipiului Bucuresti. 

Atestat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale ca manager de proiect, coordonator de securitate si sanatate in munca, cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor.  

Membru al Uniunii Arhitectilor din Romania (UAR). 

Atestat de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei ca verificator de proiect pentru cerintele esentiale de calitate in constructii B1 - siguranta in exploatare, D1 - igiena, sanatate si mediu inconjurator, Cc - securitate la incendiu si F - protectie la zgomot si acustica.

Incepand cu 2003, in calitate de co-fondator al One Design, Paul coordoneaza activitatea profesionala interna si relatia cu ceilalti specialisti, furnizori, subcontractori ai societatii. 

Este vorbitor fluent al limbii engleze si italiane.

arh. Patricia Maria Barbuleasa Savu

Arhitect Senior

Patricia este absolventa a Facultatii de arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti, iar in cadrul One Design este implicata in coordonarea proiectelor de arhitectura generala pentru constructii noi si interventii asupra constructiilor existente si gestioneaza relatia cu autoritatile publice pentru etapele de avizare. 

Atestata ca manager de proiect, tehnician devize si coordonator SSM de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Patricia este membru al Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) ca arhitect cu drept de semnatura, stagiar in cadrul Registrului Urbanistilor din Romania (RUR), membru al Uniunii Arhitectilor din Romania (UAR).  

Este vorbitoare fluenta a  limbii engleza si detine cunostiinte de limba de germana.

arh. Stefania Alina Dobre

Arhitect Senior

Stefania este absolventa a facultatii de arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti, iar in cadrul biroului de proiectare One Design a optat pentru subdomeniul proiectelor de amenajare interioara si design de mobilier, acesta reprezentand partea finala a oricarui proiect de constructii civile, partea pe care o percepe oricine.

Este membru al Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR), stagiar in cadrul organizatiei sub coordonarea arh. Paul Samsonescu.

Stefania detine vaste cunostiinte de proiectare si este specializata in utilizarea programelor de modelare si simulare 3D si prelucrare a imaginilor post-productie. 

Este vorbitoare fluenta a limbii engleza 

ing. Razvan Stan

Inginer constructii civile

Razvan este absolvent al Facultatii de Constructii Civile, Industriale si Agricole (CCIA) din cadrul Universitatii de Constructii Bucuresti (UTCB), obtinand titulatura de inginer proiectant structuri pentru constructii.

A absolvit si programul de master “Inginerie Structurala” din cadrul Universitatii de Constructii Bucuresti (UTCB).

Membru al Asociatiei Inginerilor Proiectanti de Structuri din Romania (AICPS).

In cadrul societatii este responsabil de proiectarea structurilor de rezistenta pentru constructii si oferirea suportului tehnic in perioada de implementare a proiectelor, in toate fazele de executie.

Este vorbitor fluent al limbii engleze.

ing. Adrian Mocanu

Inginer proiectant instalatii

Adrian este absolvent al Facultatii de Ingineria Instalatiilor din cadrul Universitatii de Constructii Bucuresti (UTCB), obtinand titulatura de inginer pentru instalatii.

A absolvit si programul de master “Eficienta energetica a instalatiilor in cladiri” din cadrul Universitatii de Constructii Bucuresti (UTCB).

Este autorizat de catre catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale ca proiectant sisteme de protectie impotriva incendiilor, atestat de catre IGSU pentru intocmirea proiectelor de detectie a incendiilor, eliminarea gazelor fierbinti si stingere automata a incendiilor cu ajutorul instalatiilor speciale.

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Energie (ANRE) l-a atestat ca proiectant si executant a instalatii electrice de joasa tensiune, categoria IIA/IIB.

Membru al Asociatiei Inginerilor de Instalatii din Romania (AIIR).

Adrian este verificator de proiecte pentru cerintele Ci - Siguranta la incendiu a instalatiilor si Ie - Instalatii electrice, atestat de catre Ministerul Dezvoltarii. In plus, Adrian este expert tehnic pentru instalatii electrice (Ie) atestat de catre Ministerul Dezvoltarii.

Este vorbitor fluent al limbii engleze.

ing. Adrian Popescu

Inginer de instalatii pentru constructii

Adrian a absolvit Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - Facultatea de Inginerie a Instalatiilor, urmand si un program de master in cadrul aceleiasi institutii. Avand o experienta de 5 ani in domeniu se ocupa in cadrul societatii de proiectare instalatiilor interioare pentru cladirile civile realizate de catre echipa noastra. 

s.arh. Larisa Ioana LUPESCU

Student arhitect

Larisa este cea mai tanara colega din echipa noastra, fiind in curs de finalizare a studiilor la Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti. 

De peste un an de cand se afla in echipa noastra, Larisa a demonstrat constant ca poate sa isi depaseasca limitele si prin vibe-ul sau pozitiv aduce energie si optimism in cadrul echipei. 

Este vorbitoare fluenta a limbii engleza si detine cunostiinte solide de operarea in programele de proiectare computerizate.