Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru constructii noi

Ne ocupam de proiectare de cluburi, bazine de inot, terenuri de sport s.a.

Proiectare bazine de inot

Bazinele de inot (piscinele) sunt de mai multe tipuri. Din punctul de vedere al tipului constructiv, acestea se impart in piscine clasice, cu skimmere, si piscine cu luciu de apa - cu jgheab perimetral. Din punctul de vedere al destinatiei si accesului, exista piscine rezidentiale si piscine publice.

Piscina clasica este compusa din corpul bazinului - construit din beton armat, si spatiul tehnic, situat in apropierea bazinului, in care sunt depozitate echipamentele. Skimmerele sunt gurile de absorbtie prin care se face filtrarea apei din bazin.

In cazul piscinei cu luciu de apa, compusa din bazin realizat din beton armat, bazin de compensare si spatiu tehnic, filtrarea se face prin bazinul de compensare. Acest sistem are o hidrodinamica superioara, apa fiind mult mai curata.

Piscinele rezidentiale, parte din proiectele de proiectare centre sportive, sunt acele bazine construite cu scopul de a fi utilizate in regim personal, cu dimensiuni reduse (in jur de 8-14 metri lungime, 4-6 metri latime). Acestea pot fi atat clasice, cat si cu luciu de apa.

La piscinele publice au acces multe persoane, motiv pentru care, de obicei, le intalnim in turismul acvatic si balnear.

Proiectare terenuri de sport

Structura de baza si utilizarea corecta a materialelor si a specificatiilor de constructie sunt foarte importante in proiectarea si constructia unui teren de sport. Echipa noastra va asigura realizarea corecta a terenurilor de sport, respectand cu exactitate cerintele si necesitatile acestora. Particularitatile fiecarui teren in parte sunt diferite, fiind influentate direct de calitatea solului, drenajul apelor pluviale, suprafata de joc, dimensiunea tribunelor etc. Va oferim, de asemenea, posibilitatea, sa alegeti solutia design potrivita pentru nevoile dumneavoastra si sa creati un design potrivit terenului sportiv dorit.