Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru constructii noi

Proiectare cladiri de birouri

Echipa One Design asigura proiecte cladiri de birouri, care au la baza un concept unic, original si modern.

Pentru a satisface dorintele si nevoile unui angajat, atat echipa de proiectanti, de ingineri cat si cea de arhitecti sunt intr-un continuu proces de aprofundare si invatare a celor mai noi solutii arhitecturale de business. Orientarea spre modernizare si extindere a solutiilor alternative de economisire a resurselor epuizabile sunt doua teluri spre care tind atat arhitectii nostri cat si firmele cu care colaboram. De altfel, eficienta si inovatia sunt contopite cu fiecare concept implementat in cadrul serviciului de proiectare cladiri de birouri.

Proiectele la One Design sunt recunoscute pentru rentabilitate, fiabilitate, sustenabilitate si durabilitate. Costuri de executie cat mai mici    , resurse care sa nu afecteze foarte mult mediul inconjurator, o structura rezistenta si sigura, bazata pe o tehnologie avansata, flexibila si accesibila sunt la indemana fiecarei persoane.

Cladirile de birouri sunt printre cele mai cerute tipuri de proiect de pe piata, business-ul fiind intr-un flux de dezvoltare. De aceea, proiectele de la One Design sunt executate conform reglementarilor constitutionale si conditiilor urbaniste.

Livram de fiecare data proiecte moderne care satisfac integrat nevoile angajatorilor si angajatilor. Spatii destinate birourilor de lucru, sali de conferinte si sedinte, sali destinate meselor, zona de relaxare cu spatii verzi, sunt doar cateva dintre directiile spre care se indreapta fiecare proiect ahitectural.