Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru constructii noi

Echipa 1Design vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii de proiectare constructii agricole si proiectare constructii industriale. Serviciile din aceasta categorie coincid, in cea mai mare parte, cu oricare faza de proiectare a unei constructii, adresandu-se, insa, in special investitorilor si antreprenorilor.

Asiguram proiectare de rezistenta pentru constructii industriale - hale, hale industriale, hale metalice, hale din beton armat sau mixte, hale pentru productie sau hale depozitare s.a., precum si pentru constructii agricole - hale zootehnice, hale de productie agricola, hale de depozitare pentru produse si masinarii agricole s.a.

Proiectare constructii agricole si proiectare constructii industriale

Expertii nostri iti stau alaturi in: conceperea, modelarea, analiza si optimizarea structurala

Conceperea structurala consta in transpunerea dorintelor si ideilor clientului intr-o structura virtuala, pentru o imagine de ansamblu asupra constructiei. Aceasta transpunere virtuala va respecta atat prevederile standardelor de proiectare, cat si principiile proiectarii performante si va fi transpusa, in etapa modelarii structurale, intr-un model de calcul simplificat pentru ca proiectarea fiecarui element structural sa fie cat mai facila.

Analiza structurala este etapa in care se efectueaza calcule menite sa faciliteze cunoasterea detaliata a starii de solicitare in cazul fiecarui element al structurii de rezistenta si care sa permita dimensionarea detaliata si facila a structurii.

Optimizarea structurala implica analiza ciclica a structurii prin optimizarea anumitor parametri ai acesteia si prin atingerea unor standarde de performanta a proiectarii, oglindite in minimizarea costurilor.