Proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru constructii noi

Proiectare statii distributie carburanti

One Design asigura proiectare statii distributie carburanti, un serviciu realizat in conformitate cu infrastructura urbana impusa de reglementarile constitutionale aflate in vigoare.

Fiecare plan de structura pentru un astfel de proiect este elaborat de o echipa de proiectanti, arhitecti, si ingineri tehnici cu expertiza in domeniu. Fiecare proiect satisface cerintele de siguranta si normele ISU impuse de statul roman. Fiind un proiect care necesita multe aprobari pentru autorizatia de constructie, propunem sa apelati la serviciile de consultanta documentatie tehnica oferit de echipa One Design.

Adresate in special investitorilor, proiectele propuse de echipa noastra sunt fezabile, sustenabile si se incadreaza nevoilor urbane. Astfel, proiectele propuse beneficiarilor prezinta urmatoare capacitati functionale, specificand ca structura proiectului este pur orientativa:

De asemenea, proiectantii se vor asigura ca statia se afla in proximitatea unei retele infrastructurale de alimentare apa, canalizare, energie electrica, energie termica etc.

Din grija pentru mediul inconjurator, echipa face eforturi mari de a elabora proiecte orientate spre crestere sustenabila si performanta, care sa fie in acord cu standardele de dezvoltare urbanista.