De ce sa construiesti o casa la marginea orasului?

Majoritatea oamenilor se confrunta cu aceasta intrebare o data in viata lor. Pentru cineva care a crescut si a locuit la bloc, in apartament, ideea construirii unei case la marginea orasului s-ar putea sa para o ocazie de evadare si relaxare sau, din contra, un cosmar total. In schimb, o persoana care este obisnuita sa locuiasca la casa va continua sa opteze pentru acelasi tip de locuinta ca si pana acum.

De ce sa construiesti o casa la marginea orasului? 

1.      Dispui de un spatiu mai mare

Intotdeauna va fi nevoie de putin mai mult spatiu pentru depozitare, pentru musafiri, pentru noua mobila, pentru masina si asa mai departe. Din acest motiv casa se dovedeste a fi alegerea ideala pentru ca toate nevoile tale de la o locuinta sa fie acoperite.

2.      Ai propria curte

Te poti relaxa oricand in micul tau spatiu verde. Poti amenaja un leagan pentru copii sau pentru intreaga familie care cu siguranta va iubi curtea si va profita la maxim de ea. Iar tu, in cazul in care lucrezi de acasa, iti poti desfasura activitatile la masuta de pe veranda, in lumina calda a soarelui de vara. Frumos, nu?

3.      Nu ai probleme cu vecinii

Uita de grija vecinilor zgomotosi care zilnic au cate ceva de reparat cu ciocanul si bormasina sau a celor care te inunda periodic. La casa vei beneficia de liniste si spatiu propriu pe care il vei imparti doar cu familia.

4.      Poti creste cate animale doresti

Pentru iubitorii de animale acesta este cel mai fericit avantaj. Cresterea unui animal la bloc este greoaie atat pentru proprietar, cat si pentru patruped. La casa, animalul va avea spatiu suficient pentru a explora si a se dezvolta armonios.

5.      Posibilitati de antreprenoriat

Pentru ca dispui de o gradina proprie, de ce sa nu o transformi intr-o arie profitabila? Poti planta legume pe care apoi sa le distribui spre vanzare intr-o piata, copacei din diverse specii pentru ca apoi sa vinzi arbustii si chiar plante medicinale.

1design.ro te poate ajuta in procesul de mutare in casa noua. Indiferent daca vrei sa cumperi sau sa construiesti, poti beneficia de: consultanta privind achizitia de terenuri si cladiri, proiectare de arhitectura, amenajari interioare si exterioare.

Toate articolele