Amenajari interioare (design interior)

One Design pune la dispozitia clientilor cele mai frumoase proiecte de amenajari interioare, dedicate spatiilor private sau publice din Bucuresti si nu numai.

Proiectele au la baza concepte noi, inedite, care dezvaluie bunul gust pentru tot ce inseamna frumos si practic. Serviciul de design interior se adreseaza acelor persoane care vor sa aduca un nou aspect locuintei, spatiului comercial, biroului etc., un nou suflu ambiental, dar care, totodata, sa aduca echilibru intre principiile esteticii si functionalitatii.

La baza fiecarui proiect, se afla o echipa care urmareste, constant, stilurile de design interior moderne, o echipa care este in tendinta cu cerintele pietei si cu nevoile clientilor. De aceea, echipa One Design face ca fiecare incapere sa prinda viata si contur.

Pentru ca in design-ul interior nu este vorba doar de amplasarea mobilei si adaugarea unor elemente de design, ci inseamna mult mai mult, mai jos sunt expusi pasii pe care ii urmaresc in tot acest proces:

Pentru echipa One Design, fiecare proiect de amenajari interioare reprezinta arta punerii in practica a tuturor cunostintele teoretice intercalate cu creativitatea si, cu fiecare proiect, se releva o noua provocare, un nou mod de a ambala arta frumosului.

Pentru mai multe detalii si pentru a obtine un pret amajari interioare, va rugam sa contactati echipa One Design.

Toate serviciile