Top 4 mituri despre construirea caselor

Top 4 mituri despre construirea caselorPentru multi oameni, ideea de construire a unei case este asociata cu fel si fel de temeri imprastiate prin piata. Fie ca planul presupune depasiri de costuri, intarzieri de constructii sau griji cu privire la numarul mare de decizii pe care trebuie luate in acel moment, procesul de construire a unei casei poate fi, pentru multi, coplesitor.

Mai jos sunt cateva dintre cele mai cunoscute mituri care circula prin piata, adevarul despre acestea si, totodata, care sunt metodele pe care le folosesc specialistii OneDesign pentru a face procesul de construire a unei case cat mai eficient, placut si chiar linistit. 

1. Este prea scump

Multor clienti le este teama ca atunci cand vor incepe lucrarile, costurile vor fi depasite, iar bugetul va trece de limita asteptarilor si estimarilor. Fie din cauza ca aloca un buget mai mic pentru fiecare lucrare in parte, fie ca firma cu care s-au decis sa colaboreze le-a calculat un pret incorect, la final, cand acestia trag linie, socoteala din targ nu mai se potriveste cu cea de acasa. La 1Design, fiecare cost este expus clientului, fiecare majorare sau depasire de preturi este comunicata, fiecare pas si fiecare material cumparat este facturat. Clientii primesc o lista cu fiecare cost, astfel incat sa stie exact cat si ce plateste.

In plus, daca un client nu are un buget stabilit pentru construirea casei, echipa 1Design va face recomandari si va planifica, impreuna cu clientul, fiecare pas si ce cost presupune. Este foarte important sa stii ceea ce iti doresti si sa specifici, in prealabil, efectul pe care vrei sa il obtii. De asemenea, fiecare schimbare din plan trebuie comunicata si facuta impreuna cu arhitectul si dirigintele de santier. In felul acesta, nu va fi nici o surpriza neplacuta la final.

2. Dureaza prea mult

O alta temere a multor clienti este durata intregului proces de construire a unei case, mai cu seama, faptul ca timpul de executie nu va fi conform celui estimat, procesul implicand intarzieri de cateva luni. O astfel de lucrare necesita seriozitate si o buna capacitate de estimare corecta a fiecarui factor perturbator si cauzant pentru intarzieri. 1Design foloseste un program foarte bine organizat care ia in calcul fiecare factor extern care poate perturba lucrarea. In felul acesta, echipa poate estima corect numarul de zile de care are nevoie pentru a finaliza lucrarea. Executate cu profesionalism si eficienta, lucrarile vor avea o data de inceput si o data de incheiere. Comunicarea este cea mai importanta cheie pentru a finaliza lucrarea cu succes, de aceea se transmit modificari sau mici intarzieri, de fiecare data, clientului prin e-mail.

3. Este prea complicat

Intr-adevar, sunt foarte multe decizii care trebuie luate in timpul procesului de construire si asupra carora trebuie sa privesti in detaliu. Pentru ca un astfel de mit sa nu stea in calea procesului de construire, este nevoie ca persoana care se ocupa de lucrare sa fie organizata, sa inteleaga foarte bine nevoile clientilor si nevoile de pe piata, in acelasi timp. Trebuie sa aiba viziune si cunostinte in domeniul constructiilor, dar si in ceea ce priveste amenajarea si designul. Trebuie sa eficientizeze costurile si timpul, si sa gaseasca cele mai bune solutii si idei. De aceea, 1Design crede ca este foarte important ca o lucrarea sa fie coordonata de o pesoana-cheie, o persoana capabila si organizata, care sa comunice in permanenta cu clientii si cu echipa de pe santier.

4. Ai nevoie de cunostinte in domeniul constructiilor si in amenajari interioare

Nu si daca apelezi la OneDesign. Echipa noastra ofera un pachet complex de servicii de constructii si amenajari interioare, astfel incat sa iti creezi propria casa, dupa bunul plac, de la inceput pana la sfarsit. Nu este nevoie sa ai niciun fel de cunostinte in domeniu sau sa te informezi cu privire la ce presupune procesul. Nici nu ar fi nevoie si nici nu ai avea timp. Biroul de arhitectura OneDesign ofera servicii de arhitectura, design interior, inginerie si consultanta. Pentru ca lucrarea sa prinda contur este important sa dai detalii cu privire la ce iti doresti, nu la ceea ce citesti despre materialele de constructii. Expertii OneDesign te vor instiinta cu privire la avantajele si dezavantajele unui material, la tipul de casa pe care il doresti si beneficiile fiecareia. Incepe sa arunci firul catre echipa care se ocupa de proiectarea casei si termina-l odata cu amenajarea interioara a locuintei.

Daca planul tau de a-ti construi o casa sta inca pe loc din cauza miturilor de mai sus, atunci si visul tau va intarzia sa se indeplineasca. Nu lasa zvonurile sa iti ruineze sansa de a te muta intr-o casa noua, personalizata dupa bunul plac. Apeleaza la o firma care sa iti ofere servicii complete de construire a unei case moderne si personalizate dupa gusturile tale. Echipa OneDesign iti va oferi un proiect modern, dedicat si unic. Contacteaza-ne!

Toate articolele