Cum va pot ajuta expertii One Design sa proiectati casa mult visata pe un teren mic?

Daca aveti un teren intravilan sau intr-o zona rurala de dimensiuni mici, sa nu va ganditi ca nu ii gasiti utilitate. Cu putina imaginatie, proiectantii de la One Design va vor oferi o solutie integrata pentru o locuinta individuala permanenta sau de vacanta.

Proiect de casa ideal si fezabil, chiar si pe spatii cu dimensiuni mici 

Un teren mic nu este neaparat o bataie de cap. Se poate proiecta o casa complet dotata cu spatii indispensabile fara prea mult efort. O bucatarie, unul - doua dormitoare, un living, o baie si eventual o camera de oaspeti reprezinta dorinta fiecarui om. Un proiect de casa conceput de proiectantii One Design este aplicabil si fezabil si pentru casele mici.

In primul rand, arhitectii vor analiza spatiul restrans de care dispuneti si il vor structura in functie de nevoile dumneavostra. In cele din urma, vor veni cu o idee inovativa care sa corespunda dorintelor. Datorita viziunii si experientei, casele mici sunt transformate de proiectanti in locuinte intime, pe care sa le puteti personaliza dupa bunul gust. 

Case mici cu parter sau case mici cu etaj?

Casele mici doar cu parter

O casa mica, fara etaj, corect structurata, este un concept care se pastreaza in lista de top a caselor mult visate si realizabile cu bani putini. Principalul avantaj al caselor mici este acela ca necesita un cost mic pentru proiectare. Un al doilea avantaj al caselor mici cu parter este costul mic de intretinere. O casa mica va aduce costuri mici la facturi si va fi usor de intretinut. Proiectia de instalatii, atat sanitare cat si electrice, nu va fi complexa, datorita faptului ca aceasta nu este structura pe etaje. Alte avantaje ale caselor mici sunt de ordin estetic. Vor oferi sentimentul de casa primitoare si calduroasa.

Case mici etajate

Casele mici etajate vor aduce un plus de spatiu si vor oferi mai multe variante din punct de vedere al structurii. O echipa de arhitecti vor proiecta o casa sustenabila si vor pune accent pe fiecare detaliu. Casele mici etajate sunt ideale pentru familiile numeroase, care au si copii, dar si pentru casele de vacanta, unde sa va petreceti timpul cu familia si prietenii.

Fie ca vreti o locuinta individuala permanenta, fie ca vreti o casa de vacanta, casele mici proiectate de echipa One Design sunt ideale si aduc numeroase avantaje financiare si de confort. 

Toate articolele