Proiecte de case One Design - cum poti avea casa la care ai visat

Cum arata in viziunea ta casa ideala? Cu siguranta ca ti-ai format deja o imagine a locuintei perfecte, iar proiectele de case One Design te pot ajuta sa iti construiesti casa la care ai visat. In functie de dorintele tale, ai posibilitatea de a opta pentru proiecte de case tip, sau pentru proiecte personalizate, concepute de arhitectii nostri conform preferintelor tale.

Iti prezentam pe scurt care sunt avantajele fiecareia dintre aceste optiuni:

Proiecte de case tip

Proiectele de case tip sunt planuri predefinite de constructie a locuintelor, foarte utile in cazul in care vrei sa incepi cat mai repede procesul de executie a lucrarilor. Acest lucru este posibil deoarece iti putem pune la dispozitie proiectele tip imediat ce te-ai decis asupra unuia dintre cele care sunt disponibile in portofoliul nostru.

Insa, pe langa faptul ca aceasta categorie de proiecte de case iti ofera avantajul executiei rapide, ele au si costuri mai scazute. Deoarece nu sunt personalizate in functie de preferintele clientului, preturile acestora sunt in general mai reduse, fapt care le aseaza in topul optiunilor viitorilor proprietari. Deci, proiectele de case tip reprezinta o alternativa foarte buna in cazul in care nu ai alocat un buget exorbitant in acest sens, dar la fel de bine acestea ar putea sa te intereseze daca iti doresti sa intri pe piata imobiliarelor ca investitor. Arhitectii nostri au creat atat proiecte tip pentru case individuale, dar si pentru case duplex sau insiruite, cu structuri simple (pe un singur nivel) sau mai complexe (cu un etaj, cu doua etaje, cu mansarda etc).

Proiectele de case la comanda

Pentru clientii care prefera sa aiba o casa cu un design unic, arhitectii One Design sunt gata sa dezvolte cele mai interesante si mai deosebite proiecte de case. Casele personalizate sunt la mare cautare tocmai pentru ca ofera o serie de facilitati. Bineinteles, cel mai evident avantaj al proiectelor de case executate la comanda consta in posibilitatea de a personaliza intreaga structura dupa preferintele viitorilor proprietari.

Astfel, echipa de arhitecti One Design iti vor realiza proiectul pentru casa ta in functie de preferintele si de nevoile tale, de spatiul de care dispui, dar si de bugetul in care vrei sa te incadrezi. Desi lucrarile de executie pot fi intarziate tocmai pentru ca este necesar un timp mai indelungat pana ce proiectul va fi finalizat, poti avea certitudinea ca asteptarea merita, deoarece vei locui in casa la care ai visat dintotdeauna.

In plus, fata de proiectele de case pe care le poti regasi in portofiul nostru, One Design ofera servicii complete de design interior, amenajari exterioare, dar si consultanta in ceea ce priveste achizitionarea de terenuri.

Visul tau poate deveni realitate daca alegi One Design!

Toate articolele