One Design, participant la Conferinta Bife-Sim 2017

Deoarece membrii echipei One Design nu considera ca munca lor este doar un job, ci o adevarata pasiune, sunt dornici sa acumuleze cat mai multe cunostinte, dar in acelasi timp sa le impartaseasca celor interesati knowhow-ul in domeniul arhitecturii si designului.

De curand, One Design a fost prezent in cadrul Conferintei Bife-Sim, eveniment care a avut loc la Centrul De Presa Romexpo pe 15 septembrie. Organizata in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, aceasta conferinta de design a fost, de fapt, un targ international de mobila, in cadrul caruia s-au intrunit specialisti din diverse domenii relevante. Fiind un eveniment de amploare, aflat la a 21-a editie, la Bife-Sime au participat peste 300 de companii expozante, iar numarul vizitatorilor a depasit 22.000 de persoane interesate.

Cu ocazia organizarii acestui eveniment, inainte de care se realizeaza o selectie riguroasa a invitatilor ce vor sustine workshop-uri si prezentari, Alex Balan, fondatorul One Design a fost prezent ca speaker in cadrul Conferintei. Acesta s-a adresat unei audiente formate din designeri, artisti, studenti la arhitectura, dar si specialisti in marketing si in publicitate. De asemenea, la eveniment au participat antreprenorii afacerilor de nisa, care cu siguranta ca si-au imbogatit bagajul de cunostinte odata cu informatiile primite de la speakerii conferintei.

Fondatorul One Design a vorbit despre vanzarea serviciilor de design in Romania, realizand un rezumat al evolutiei si prezentand totodata situatia actuala in ceea ce priveste acest aspect. De asemenea, Alexandru Balan a discutat despre modalitatile de vanzare, despre procesul de ofertare dedicata care trebuie aplicat fiecarui proiect in parte, dar si despre raspunsurile la reactiile pietei, incercand sa contureze o imagine de ansamblu asupra acestei piete, la nivel national.

Toate articolele