Mansarda, o provocare inainte si un beneficiu dupa

Firile boeme viseaza la case cochete, care sa le intretina stilul de viata prin structura deosebita si designul interior stilizat. Casele cu mansarda construite deja au fost odinioara vise neobisnuite care au prins contur si care acum sunt realitate. Oamenii care traiesc in aceste case sunt fericiti, acest lucru fiind ceea ce conteaza mai mult. Dar daca tinem cont de aspectele obiective si cifrice, referitoare la acte, intretinere, uzabilitate si bani, regasim in casele cu mansarda urmatoarele aspecte:

Din punct de vedere functional, mansarda este considerata un hibrid intre clasicul pod si clasicul etaj. Poate fi folosit in ambele variante, pe rand sau concomitent, in functie de nevoile periodice ale gospodariei - de exemplu, daca sunt multe lucruri de depozitat undeva pentru cateva luni, se va folosi spatiul mansardei si nu se va mai locui acolo

Avantajele construirii unei case de vacanta sunt mai multe

Persoanele care vor mansarda pot acum sa se numere si in categoria persoanelor pragmatice. Firile boeme vor asta indiferent de implicatii, dar cele pragmatice ridica spranceana si cauta, mai intai, sa faca o analiza a beneficiilor in raport cu aferentele complicatii. O diferenta relevanta intre aceste tipuri de costructii pot fi vazute in paleta noastra de servicii aferente proiectelor de casa.

Daca nu stateau si inainte, multe aspecte stau acum in favoarea mansardelor. Miza propusa este mare, deoarece construirea unei case noi de catre o familie influenteaza intreg viitorul acesteia. Iata de ce optarea pentru o casa cu mansarda, si nu cu etaj, este o provocare inainte sa fie construita. In general, avantajele acestor case sunt evidentiate intr-un articol precedent.

Dovezile prezentului ne arata ca mansarda a devenit un beneficiu odata ce a fost ridicata, izolata si amenajata. Copiii de toate varstele vor iubi sa aiba camera lor acolo. Studentii si-ar trai anii studentiei nu numai la cursuri, ci si acasa. Adultii cu preocupari cultural-artistice ar avea parte de un mediu potrivit studiului intens si creatiei libere.

De asemenea, familiile tinere ar avea senzatia ca, in mansarda, se afla cazati intr-o pensiune. Putina muzica buna, un vin de calitate si atmosfera devine perfecta! 

Toate articolele