Ce culori vor fi la moda in 2018, in materie de amenajari interioare?

Am trecut in a doua jumatate a anului 2017, asa ca, daca vrei sa-ti renovezi apartamentul sau casa in perioada urmatoare, e bine sa tii cont de trendul in materie de culori la moda pentru designul interior. Arhitectii din strainatate au stabilit deja directia in care se indreapta acest domeniu, asa ca ne putem inspira si crea impreuna spatii echilibrate si pe gustul tau.

Pentru anul viitor, ne sunt propuse trei palete de culori preferate de designeri, cu care nu ai cum sa dai gres. Stilul de amenajari interioare este unul minimalist, iar nuantele folosite nu au cum sa nu-ti placa.

Ai de ales din trei propuneri

Cei avizati in domeniu ne propun sa ne reamenajam casa dupa trei palete.

1. Paleta AFFINITY

Cu o baza stabilizatoare de maro, aceasta paleta impleteste perfect nuante de albastru intens cu jucausul fuchsia. Efectul vizual creat este unul cu un aer tineresc, viu si atragator. Poti crea, astfel, un spatiu relaxant, dar foarte vesel.

Paleta de culori affinity

2. Paleta CONNECTIVITY

Aceasta combinatie ne duce cu gandul la tehnologie, care se potriveste perfect cu arta moderna. Portocaliul, albastrul si nuantele de verde vibrant, in perfect echilibru cu galbenul intens, creeaza impresia unei combinatii perfecte de nou cu vechi, de tehnologie cu traditionalism.

Paleta de culori connectivity

3. Paleta SINCERITY 

Ti se potriveste ca o manusa, daca iti plac culorile pastel si esti in cautarea armoniei. Nuantele fluide de maro nisipiu, gri cenusiu si verde pal te vor face sa-ti reincarci bateriile imediat ce intri in spatiul amenajat astfel. Aceasta combinatie se potriveste cu spiritul tau boem.

Paleta de culori sincerity

Orice varianta de paleta de culori ai alege, suntem aici sa te ajutam cu sfaturi si sugestii, pentru a fi la moda cu ultimele tendinte in materie de design interior.

Toate articolele