Amenajari interioare (design interior)

Proiecte amenajari si design interior locuinte (case, apartament, garsoniere)

Pentru acele locuinte care vor o identitate noua sau reinnoita, pentru persoanele care vor o casa asemenea stilului lor de viata, One Design propune concepte originale de amenajari interioare case, inspirate din realitatea exterioara si dorinta interioara.

Dupa o analiza amanuntita a tot ceea ce inseamna stilul de viata si nevoile beneficiarului precum si a locuintei acestuia, echipa aduce imbunatatiri vizibile la nivel de estetica si functionalitate oricarei incaperi. De aceea, arta de a imbina forme, culori, texturi si volume este modelata pe stilul de viata a proprietarului, pentru ca acesta sa se simta confortabil in propriul spatiu, numit acasa.

Design si amenajari interioare case

Fie ca vorbim despre design apartament sau garsoniere, fie ca vorbim despre amenajari interioare casa, echipa One Design este pregatita de fiecare data cu solutii practice si complete de creare a unui spatiu inedit, modern si confortabil. Contopirea finisajelor, pieselor de mobilier cu elementele de decor intr-un mod original, este principalul element care intregeste echipa de constructuri, arhitecti si designeri.

Preocupati in permanenta de aducerea in prin plan a celor mai noi stiluri de pe piata home&deco, care sa satisfaca nevoile clientilor, designerii concep proiecte de la A la Z. De la materialele pentru amenajari interioare (faianta, gresie, parchet si alte materiale de constructii) pana la tipul de mobilier si obiecte decorative.

In catalogul vast de proiecte amenajari interioare si design interior case, vei regasi o imagine de ansamblu a tot ceea ce inseamna pentru One Design o casa amenajata cu bun gust.

Pentru ca fiecare client vrea o incapere practica si frumoasa, propunerile designerilor sunt echilibrate in proportia celor doua valori. Un dormitor confortabil, intim si perfect pentru relaxare, o bucatarie practica si spatioasa, ideala pentru gatit si luat masa, un living multifunctional si spatios pentru zilele de relaxare, toate impachetate intr-un ambalaj frumos, care sa transmita ideea de spatiu primitor si calduror, iti vor transforma casa in “acasa”.