Proiecte in orice loc din tara

Foarte multi investitori, fie persoane fizice, fie juridice isi pun intrebarea daca o firma din alta localitate aflata la o distanta considerabila poate realiza un proiect in judetul lor. Spre exemplu, intrebarea ar fi daca o firma de proiectare din Bucuresti poate face un proiect la Cluj, la Vaslui sau la Satu Mare. Dupa cum banuiti raspunsul este afirmativ.

Proiectele se pot realiza pentru orice amplasament din orice colt al lumii. Acest lucru este posibil deoarece procesul de proiectare este acelasi, indiferent de locatia amplasamentului. Echipa de proiectare este aceeasi, ceea ce se schimba sunt furnizorii pentru studiile de teren, respectiv studiul geotehnic sau ridicarea topografica, desi si in acest caz, in majoritatea cazurilor acesti furnizori realizeaza deplasari si 300 km pentru intocmirea masuratorilor de teren.

Etapele de derulare a unui proiect la distanta, ca de altfel in cazul oricarui proiect, sunt urmatoarele:

In cele mai multe cazuri, asistenta tehnica oferita executantului pe perioada derularii lucrarilor de executie se realizeaza prin reprezentantii ONE DESIGN sau prin proiectanti parteneri aflati in zona amplasamentului si care pe baza unui contract pentru servicii de asistenta tehnica va vor oferi toate informatiile necesare.

Societatea de proiectare ONE DESIGN are o echipa de parteneri extinsa, care activeaza in diverse zone ale tarii sau chiar in lume, iar aceste parteneriate au aparut ca urmare a implicarii societatii in proiecte publice pe care le regasim in diverse judete ale tarii si in afara teritoriului national.

Practic, beneficiarul va avea doar de depus documentatiile pentru avize si ridicare avizelor si acordurilor, de achitat taxele oficiale si de depus documentatia pentru obtinerea autorizatiei de construire. De toate celelalte etape, proceduri, studii si parti de proiectare ne vom ocupa noi, chiar daca suntem la distanta.  

Absolut toate documentele si documentatiile le veti primi direct acasa sau la sediul societatii dvs, fara a necesita un efort suplimentar. 

arh. urb. Paul Samsonescu

Managing Partner One Design

Toate articolele