Case de vis - 3 proiecte gandite pentru confortul intregii tale familii

Daca te-ai saturat sa stai la bloc alaturi de alte cateva mii de suflete, poate ca ar fi timpul de o schimbare. Proiectul casei de vis la care ai visat mereu este la doar cateva click-uri distanta. Pentru ca vrem sa iti aratam cum poate prinde visul tau contur, ne-am gandit sa detaliem astazi impreuna 3 proiecte de casa minunate, pentru confortul intregii tale familii.

Vrei sa te muti intr-o zona de munte si ti-ar prinde bine o casa de vacanta? Familia ta numara acum mai multi membri, iar nevoia unui spatiu mai mare te impinge cu gandul mult mai departe de peretii unui bloc din cartier? Vrei sa colaborezi cu o echipa intreaga de specialisti, pentru a primi la timp exact solutiile de care ai nevoie, pentru amenajarea noii tale locuinte? Atunci te afli in locul potrivit.

Iata 3 proiecte imobiliare perfecte pentru a defini mai bine notiunea de ACASA:

Proiect casa parter (216 MP) - MARIA

Proiect casa parter

Proiectul de casa cu doar un singur nivel MARIA se potriveste pe un teren cu o suprafata generoasa, adica o curte in care tu si cei dragi sa va bucurati de un timp liber de calitate. Este o constructie ce se remarca de la distanta prin linii moderne si elegante, oferindu-le tuturor celor din familia ta suficient spatiu, chiar daca nu are mai mult decat un singur nivel. Va veti bucura cu totii de foarte multa lumina naturala, pe intreaga durata a zile, datorita fatadelor cu suprafete largi vitrate, completate de finisaje ce aduc un strop de modernism acestui imobil. Daca vremea de afara este numai buna pentru o relaxare in aer liber, terasele generoase ale casei MARIA va invita pe toti la relaxare, chiar in confortul propriului camin.

Mai multe detalii despre proiectul de casa cu parter MARIA de la 1design.ro AICI

Proiect casa parter si mansarda (144 MP) - FLORINA

Proiect casa mansarda

 Mai tii minte ca spuneam putin mai sus despre nevoia celor de la bloc pentru o evadare (temporara sau permanenta) in afara orasului? Ei bine, iata un proiect de casa cu parter si mansarda pe masura unui astfel de vis frumos. Casa poate fi ridicata atat intr-o zona rurala, ferita de haosul unui oras, dar si intr-o zona rezidentiala linistita, in cazul in care nu vrei sa rupi de tot contactul cu mediul urban. Este un imobil potrivit atat pentru petrecerea vacantelor, alaturi de cei dragi, cat si pentru o mutare permanenta sub acoperisul sau. Daca familia ta numara nici mai mult nici mai putin de 4 persoane, acest proiect de casa de la 1design.ro este potrivit pentru voi. Pe de o parte, acoperisul in sarpanta si elemente precum piatra si lemnul va transporta intr-un mediu traditional si primitor, dar pe de alta parte, arhitectura acestei case lasa loc si de elemente moderne, pentru un mix la care ai visat mereu.

Mai multe detalii despre proiectul de casa cu parter si mandarda FLORINA de la 1design.ro AICI

Proiect casa duplex (144 MP) - BIANCA

Proiect de casa duplex

Daca esti in cautarea unui design modern pentru urmatoarea ta locuinta, insa vrei ca utilitatea acesteia sa ofere confortul sperat tuturor celor din familia ta, casa duplex BIANCA poate fi exact ce cautai. Este un imobil cu doua calcane, iar datorita design-ului pe care l-am gandit pentru acest proiect, se potriveste de minune cu  terenurile ce au deschidere pe doua strazi. Constructia atrage printr-un design contemporan fresh, deasupra caruia se ridica un acoperis intr-o apa, fiind suficient de spatioasa pentru intreaga ta familie si oferind suficient de multa lumina naturala, pe intreaga durata a zilei.

Mai multe detalii despre proiectul de casa duplex BIANCA de la 1design.ro AICI

Indiferent de proiectul de casa pe care il ai in plan, noi iti putem oferi solutia perfecta, prin idei ce pot imbina de fiecare data utilul cu placutul. Asa ca lasa in urma vecinii de bloc si fii pregatit sa pasesti in noua ta casa, gandita alaturi de noi!

Toate articolele