Amenajari interioare (design interior)

Proiecte de amenajari si design interior pentru centre sportive si SPA-uri

Venim in intampinare cu proiecte inedite de amenajari pentru centrul sportiv de care te ocupi, chiar si pentru SPA-ul tau.

Suplimentar, ne ocupam de amenajarea acestora urmarind sa satisfacem viitorii tai clienti prin toate elementele adaugate si prin toate liniile trasate. Amenajarea pentru o sala de fitness este efectuata de noi intr-un mod in care activitatea fizica de intretinere corporala sa fie posibila numaidecat!

In amenajarea cluburilor sportive ne mulam pe informatiile pe care ni le oferi, iar noi venim cu anumite cunostinte de design interior pentru a face ca dorinta ta sa devina realitate. Desigur, te gandesti deja la primii tai clienti si la cat de repede ii vei putea determina:

Indiferent de sportul care va fi practicat, centrul va avea anumite amenajari standard. In functie de sportul practicat, va avea anumite particularitati. Avem experienta in mixarea elementelor standard cu cele particulare si ne bazam atat pe aceasta experienta, cat si pe creativitatea care te va surprinde placut. Credem ca deschiderea noastra spre optiuni este totala si ca cea ce ne soliciti este o provocare interesanta. Ramane doar sa ne contactezi.

Asiguram infrumusetarea locului

De ce vin clientii la tine pentru activitati legate de sport sau pentru spa? Au mai multe motive, unele care tin de felul in care iti conduci afacerea si altele care tin de cum arata locul in care ajung si cat de dotat este. Este obligatoriu ca amenajarea unui centru de infrumusetare sa devina ea insasi o infrumusetare - de aceasta data, o infrumsetare a locului. Ne ocupam si de acest lucru!