Amenajari interioare (design interior)

Amenajari interioare HoReCa si spatii comerciale

One Design ofera servicii de amenajari interioare in zona HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele) si a spatiilor comerciale, care sa satisfaca cerintele proprietarilor dar si nevoile clientilor care le pasesc pragul.

Proiectele semnate de echipa One Design sunt puse sub doua valori importante: frumos si practic. Un loc care sa imbine estetica frumosului si caracteristica primara a oricarui spatiu, functionalitatea, este principala cerinta venita din partea clientilor nostri, La acestea doua, echipa One Design adauga un strop de originalitate, care sa faca din spatiul detinut de tine, locul de reintoarce al clientilor.

Plecand de la o idee, de la un concept creativ, continuand cu un design special si terminand cu o executie impecabila, designerii nostri realizeaza amenajari interioare HoReCa si spatii comerciale. Iti pun la dispozitie o solutie completa, care sa aduca o nota de culoare si eleganta fiecarei afaceri.

Specializati pe tot ceea ce tine de decorarea unui spatiu, designerii de interior pun la dispozitia ta concepte originale pentru diverse proiecte: amenajari interioare restaurante, amenajari interioare baruri, amenajari cafe bar, amenajari cluburi si chiar amenajari magazin.  

Un real diferentiator in afacerea ta, aspectul interior conteaza foarte mult pe o piata aglomerata de asemenea afaceri. De aceea, un puternic punct de selectie printre clientii tai este atmosfera care imbraca locatia. Daca aceasta este pe gustul lor, daca le satisface nevoile si daca le transmite sentimentul de primire calduroasa, atunci, cu siguranta, locatia se intersecteaza cu nevoile acestora.

Echipa One Design aduce pentru fiecare afacere o noua imagine. Un suflu modern si deosebit, conturat in piese de mobilier alese cu atentie si mici detalii care sa infrumuseteze atmosfera localului.