Locuinta unifamiliala Casa ODR - Parter+Etaj

Proiectul de fata propune o locuinta unifamiliala amplasata pe un lot de 450mp in Comuna Berceni, jud. Ilfov care a trebui sa acomodeze o familie de patru persoane, doi adulti si doi copii. Locuinta are o amprenta la sol de 124mp construiti si o suprafata totala construit desfasurata de 248mp fiind compusa la parter din camera de zi, bucatarie, grup sanitar, birou, spatiu tehnic si un dormitor, in timp ce la etaj regasim aparatul matrionial compus dn dormitor, dressing si baie, doua dormitoare destinate copiilor deservite de o baie si un dressing comune. 

Arhitectura exterioara a locuintei este de factura scandinava, avand un acoperis in doua ape pe care a fost propusa o invelitoare din tabla faltuita. Volumetria locuintei este cat se poate de simpla, urmand liniile nordice, avand golurile dispuse preponderent pe fatada principala si cea posterioara si intr-o masura mai mica pe laterale, aceasta decizie venind ca urmare a latimii terenului pe care este amplasat imobilul. 

Din punct de vedere al instalatiilor cladirea va fi echipata cu o centrala termica pe combustibil gazos, aceasta producand agentul termic pentru incalzire ce va fi distribuit printr-o retea mixta de calorifere si incalzire in pardoseala. Chiar daca amplasamentul beneficiaza de apa curenta beneficiarul a solicitat si forarea unui put pentru a avea o solutie redundanta de alimentare cu apa, in timp ce pentru canalizare se va utiliza un bazin vidanjabil, reteaua stradala fiind inca in curs de executie a extinderii. 

Toate proiectele