Locuinta individuala Casa OR - Parter si supanta, Calarasi

Locuinta prezentata reprezinta solutia ideala pentru o familie cu un copil, calibrata nevoilor de spatiu actuale, fara a exagera din punct de vedere al dimensiunilor interioare. Imobilul este structurat pe un singur nivel, parter, cu o mica zona de supanta, amplasata partial peste zona de zi, in care copilul se poate juca sau isi poate pregati temele atunci cand vremea de afara nu permite desfasurarea unor activitati in aer liber. 

Suprafata totala construit desfasurata este de 170mp, din care 150mp pentru parter care include zona de zi conectata cu bucataria deschisa, doua dormitoare, o baie, un grup sanitar si un spatiu tehnic. Avand in vedere dimensiunile considerabile ale terenului pe care este amplasata, de aproape 1000mp, separat de locuinta a fost creata o mica anexa pentru ustensile de gradina si echipamente conexe locuintei, cu exceptia acelora care asigura prepararea apei calde menajere si incalzirea locuintei.

Stilul arhitectonic este simplist, fiind o imbinare de volume geometrice simple, finisate diferit, fie cu fatada ventilata din placi fibrolemnoase, fie placari de piatra. Invelitoarea propusa este din tabla faltuita de culoare inchisa asezata pe o sarpanta de lemn cu majoritatea elementelor structurale lasate vizibile pentru a oferi un plus de detalii constructiei. 

Toate proiectele