Casa de vacanta FP Moeciu

Proiectul propus se vrea resedinta de weekend/vacanta perfecta intr-o zona de munte. Proiectul rezolva cerintele unor oameni iubitori ai muntelui cu venituri medii. Datorita suprafetelor reduse aceasta casa este solutia ideala pentru o familie de 3-4 membri plus invitatii lor.

Pe verticala casa este impartita in zona de zi in parter si o zona de noapte in mansarda.

Parterul este alcatuit dintr-un living, o zona de luat masa, un zona de bucatarie, un grup sanitar, si scara catre mansarda. Pentru un plus de confort termic s-a optat pentru un windfang pentru accesul in casa. Zona livingului este puternic vitrata, amplificand senzatia de spatiu si aducant exteriorul, natura in interior.

In etaj zona de noapte este alcatuita dintr-un dormitor matrimonial cu o camera de baie generoasa, doua dormitoare, o a doua camera de baie, si o sauna. Dormitoarele au dimensiuni generoase putand fi mobilate atat cu paturi duble, matrimoniale cat si cu paturi simple, de o persoana.

Sistemul constructiv al casei propuse este rezolvat in zidarie portanta pentru parter, si lemn pentru mansarda.

Materialele folosite la fatada sunt: piatra naturala pentru placarea parterului si lambriu din lemn pentru placarea etajului.

Materialele naturale, zona vitrata generoasa si volumetria neconventionala fac din acest proiect o alegere demna de luat in seama pentru cei ce-si doresc o locuinta de vacanta in adevaratul sens al cuvantului.

Toate proiectele