Amenajare terasa si remodelare fatade exterioare Restaurant Turris, Turnu Magurele, Teleorman

Interventiile realizate la Hotel Turris din Turnu Magurele, judetul Teleorman, au presupus mai multe lucrari ce au fost proiectate pentru reamenajarea salii Romana, extindere, recompartimentarea si modernizare salii de restaurant ce gazduieste evenimente de toate tipurile, fapt ce a condus la necesitatea realizarii unor lucrari pentru schimbarea imaginii exterioare a complexului hotelier, in partea de acces catre spatiile de alimentatie publica. 

Tinand cont de faptul ca hotelul reprezinta un reper pentru oras fiind cea mai inalta cladire s-a dorit ca fatada principala a corpurilor ce gazduiesc spatiile de restaurant si pub sa atraga atentia, astfel ca s-au implementat finisaje din lemn, prelucrat sub diverse forme, atat ca lambriu, cat si panouri sau elemente independete de tip rigla. Cromatica folosita pune in evidenta elementele volumetrice si accentueaza noile contururi create. 

Pentru a putea functiona independent restaurantul de pub si terasa, mai ales ca se adreseaza catre doua categorii diferite de public, pentru accesul la pub si terasa a fost creata o scara exterioara, avand o structura metalica si placata cu materiale rezistente la intemperii. Forma si aspectul acestei scari aduc aminte de cele proiectate pe litoralul romanesc in anii '60-'70, aceasta fiind si intentia, avand in vedere ca si Hotel Turris este realizat cam in aceeasi perioada si beneficiaza de arhitectura modernista a acelor vremuri. 

Toate proiectele