Acest website foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi calitatea informaţiilor oferite vizitatorilor. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.
Zona de Nord a Bucurestiului, chiar daca in unele parti din punct de vedere administrativ-teritorial este gestionata de catre alte autoritati publice locale, a reprezentat dintotdeauna un punct de interes pentru dezvoltarile imobiliare de lux datorita tipologiei de clienti careia se adreseaza si care sunt dispusi sa locuiasca aici, cei mai multi fiind in proximitatea birourilor companiilor mari, romanesti si multinationale.
Acest proiect propune realizarea unui imobil de locuinte colective avand un regim de inaltime S=P+4E cu 28 unitati locative, repartizate pe tipuri de apartamente dupa cum urmeaza: 13 apartamente cu o camera si 15 apartamente cu doua camere.Cladirea este conceputa ca un volum unitar, balcoanele si decrosurile conferindu-i cladirii un joc de volume. Parterul blocului va cuprinde: spatiul de acces, casa scarii, uscatorie, 3 unitati locative cu 2 camere si o unitate locative cu o camera. Fiecare etaj (1,2,3,4) va cuprinde: casa scarii, hol acces unitati locative, 3 unitati locative cu 2 camere si 3 unitati locative cu o camera. La nivelul subteran a fost proiectata o parcare care adaposteste 28 de locuri de parcare, cate unul pentru fiecare unitate locativa si inca 4 locuri destinate vizitatorilor.
Imobilul este gandit pentru persoane dinamice, care isi desfasoara activitatea la birou, in deplasari in tara si in strainatate, dar doresc sa aibe un loc in care sa locuiasca pentru perioadele dintre deplasari. Astfel, intregul concept se bazeaza pe miscarea si dinamica continua actuala, aspecte care se reflecta in planimetria generala.
In spatiile proiectate, asigurarea cantitatii si calitatii luminii naturale si artificiale, se va realiza in conformitate cu normele de igiena si sanatate in vigoare. Acolo unde este necesar, iluminatul natural se va completa cu iluminat artificial. Nivelul de iluminare medie pentru iluminatul general al spatiilor se stabileste in functie de destinatia spatiului respectiv si cerintele de tema.