Bloc de apartamente premium cu regim de inaltime S+P+2E+E retras - Voluntari

Investitia propusa se compune dintr-un imobil cu destinatia de locuinte colective si regim de inaltime S+P+2E+Eretras.

Acoperirea constructiei se va realiza in sistem terasa necirculabila. Apele pluviale din curte se colecteaza prin intermediul unor rigole, directionate apoi prin coloane la canalizarea orasului. Deversarea apelor meteorice se va face catre un sistem de retentie si infiltrare tip ACO Stormbrixx sau similar.

Infrastructura este din  fundatii de beton armat tip radier general, iar suprastructura este realizata in cadre din beton armat.

Inchiderile exterioare se vor realiza cu zidarie de caramida si compartimentarile interioare se vor realiza din zidarie de caramida.

Proiectul se inscrie intr-un drepunghi functiunea propusa fiind dispusa pe cinci niveluri si anume:S+P+2E+3R. La subsol se regasesc spatiile tehnice si parcajul auto, iar la celelalte niveluri sunt apartamentele. 

La parter sunt: o garsoniera, 4 apartamente cu 2 camere, 1 apartament cu 3 camere si un apartament cu 4 camere.

 La etajele 1 si 2 sunt: 5 apartamente cu doua camere, un apartament cu 3 camere si un apartament cu 4 camere pentru fiecare nivel.

 La etajul 3 sunt doua apartamente cu 3 camere.

Accesul carosabil si pietonal se realizeaza prin doua rampe. Se asigura 28 de locuri de parcare la nivelul subsolului si 3 locuri de parcare exterioare, pe latura nordic a lotului.

Toate proiectele