Bloc locuinte de serviciu cu 20 de apartamente - Targoviste

Se propune o constructie de locuinte de serviciu in regim de inaltime P+3E cu 20 unitati locative, destinate inchirierii, repartizate pe tipuri de apartamente astfel: 40% apartamente cu o camera ( 8 garsoniere) si 60% apartamente cu doua camera (12 apartamente)

Cladirea este conceputa ca un volum unitar avand decrosuri in dreptul bucatariilor si balcoane in dreptul camerelor de zi ce creeaza un joc volumetric al fatadelor, forma acestuia fiind dreptunghiulara in plan.

Infrastructura este alcatuita dintr-un sistem de fundare de tip grinzi continue din beton armat monolit in forma de T, cu inaltimea de 250cm in zona dintre axele 2/3 si de 155cm in rest, iar latimea lor variaza intre 90 si 100cm. Sub talpile fundatiilor se va turna un strat de 10cm de beton simplu de egalizare; se va asigura amenajarea terenului in jurul cladirii pentru a impiedica infiltrarea apelor meteorice la talpa fundatiilor, cu consecinte nefavorabile asupra caracteristicilor de rezistenta ale terenului de fundare.

Organizarea planimetrica a constructiei se imparte pe niveluri dupa cum urmeaza:

•             Parterul va cuprinde: spatiul de acces, casa scarii, 2 unitati locative cu o camera si 3 unitati locative cu 2 camere.

•             Etajul 1 va cuprinde: casa scarii, spalatorie, 2 unitati locative cu o camera si 3 unitati locative cu 2 camere.

•             Etajele 2 si 3 vor cuprinde: casa scarii, 2 unitati locative cu o camera si 3 unitati locative cu 2 camere.

Inaltimea maxima a cladirii este de 12,10 m de la cota terenului amenajat.

Fiecare unitate locativa din cadrul imobilului este dotata cu obiecte sanitare pentru bai si bucatarie, echipamente de contorizare si masurare a consumurilor de utilitati individuale pentru fiecare unitate locativa.

Fondurile utilizate pentru realizarea lucrarilor de constructie sunt asigurate de Agenția Națională pentru Locuințe, programul de „Construcții de locuinte”, constructia cladirii avand costuri scazute, ceea ce duce la un pret de inchiriere/achizitie al apartamentor mai mic.

Toate proiectele