Amenajare interioara garsoniera DD Bucuresti

Proiectul urmator a presupus amenajarea unui studio pentru o tanara studenta, astfel incat sa indeplineasca cerintele unei locuinte cu toate functiunile necesare, perfect organizate si usor de utilizat.

Stilul ales este unul contemporan, minimalist deoarece mobilarea s-a intentionat sa ramana intr-un buget fezabil, iar paleta cromatica trebuia sa fie una placuta, linistita care sa nu se demodeze in timp. Astfel, accentele ce se regasesc printre albul pur si lemnul natur, sunt nuante pastelate de albastru si verde, care contribuie la o combinatie primitoare si confortabila vizual.

In camera principala a fost folosita o canapea ce poate fi transformata in pat pentru un maxim de comoditate, iar mobilierul din jurul televizorului are integrata o zona destinata biroului, deasupra careia se ascund spatii de depozitare. Planul a fost o optimizare a spatiului disponibil in asa maniera incat atunci cand intri in camera sa nu ai senzatia de inghesuiala.

Bucataria cu o suprafata foarte mica, permite amplasarea tuturor depozitarilor doar pe un perete, pe cel opus fiind prins un blat improvizat pe post de loc de luat masa, restrans, dar suficient pentru 2 persoane. Baia continua ideea livingului, albastrul fiind accentul sau pata de culoare necesara, iar mobilarea este simplista, curata si eficienta. In ceea ce priveste holul, a fost folosit fiecare colt pentru a valorifica depozitarile la maxim, aspect absolut necesar intr-un astfel de studio.

Prin urmare, scopul a fost indeplinit cu success, o garsoniera de 35 de metri patrati optimizata ideal pentru o functionare corecta.

Toate proiectele