Amenajare interioara apartament ASC Bucuresti

Proiectul de amenajare interioara pe care il prezentam mai jos este pentru un apartament mic ca suprafata, 70mp, compus din 2 dormitoare, un living cuplat cu o zona de servit masa si o nisa de bucatarie si o singura baie.

Conceptul de amenajare este bazat pe utilizarea materialelor naturale, piatra si lemnul, imbinate armonios astfel incat sa creeze un design placut, intim, primitor si calduros. Acestor materiale se adauga solutiile inteligente de iluminat, propuse si implementate de catre arhitectii One Design. S-a mizat foarte mult pe iluminatul indirect, prin utilizarea benzilor LED si a scafelor si profilelor de ascundere a sursei de iluminat in cadrul mobilierului. Cromatica folosita imbina stilul masculin cu cel feminin, rezultatul fiind un mix de nuante si culori care se completeaza si contureaza cadrul intim dorit de catre clientii nostri.

Mobilierul este realizat in intregime la comanda, folosindu-se PAL-ul melaminat, furniruit, corian, inox, sticla si MDF vopsit. Orientarea spatiilor de zi este axata pe zona de canapea si televizor, vizibil din toate cele trei puncte ale spatiului (bucatarie, living, dining). Perdele si draperiile propuse vin sa intregeasca atmosfera calda si primitoare. Restul elementelor de lemn utilizate (lamelele verticale) ascund spatii tehnice si de depozitare fara a fi invazive din punct de vedere vizual in designul general.

Toate proiectele