Amenajare interioara bucatarie apartament DB Targoviste

Orice spatiu reprezinta o provocare pentru echipa de arhitecti si designeri ai One Design. In cazul de fata o bucatarie de forma rectangulara, aproape patrata, dintr-un imobil din Bucuresti a necesitat interventia noastra pentru a o amenaja. 

Avand in vedere ca beneficiarul spatiului este o tanara domnisoara culorile alese au fost verde, mov si grej. Impreuna am decis sa creat doua fronturi ale bucatariei. Unul tehnic in care sa se regaseasca cuptorul, plita, hota si centrala termica la care se adauga spatiile de depozitare si preparare a mancarii si unul de depozitare pe peretele opus in care sa isi gaseasca locul toate obiectele necesare in bucatarie. Tinand cont de varsta am creat o masa tip bar cu scaune inalte, avand un aspect filiform, non invaziv si care sa fie citite cat mai putin de catre ochi, dar foarte practice si utile. 

Pentru zonele dintre corpurile inferioare si cele superioare a fost ales un mozaic de sticla in diferite nuante de verde. Toate fronturile si fetele de usi sunt din MDF vopsit, carcasele dulapurilor fiind confectionate din PAL melaminat. Pentru ceilalti pereti s-a optat pentru o vopsea cu teflon de culoare grej (nuanta rezultata din combinarea bejului cu gri).

Toate proiectele