Amenajare bucatarie Alexandria

Proiectul prezinta amenajarea unei bucatarii de dimensiuni normale aflata intr-un apartament de bloc construit in perioada comunismului in Romania. Tinand cont de dimensiunile mici ale spatiului am optat pentru un aranjament pe trei pereti consecutivi. Mobilierul propus inglobeaza electrocasnice incorporabile precum cuptor electric, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, plita, chiuveta. Partea de jos a mobilierului este realizata din MDF vopsit mat, in timp ce pentru partea superioara s-a optat pentru usi de sticla cu rama de aluminiu, combinate cu usi din MDF vopsit alb. Manerele alese sunt din aluminiu si permit o usoara accesare a sertarelor si usilor, in timp ce blatul a fost realizat din materiale termorezistent. 

Pentru zona de servit masa a fost creata o masa la comanda din MDF vopsit si PAL melaminat, partea de stat fiind rezolvata prin achizitionarea unor scaune avand cadru metalic si tapiterie din piele ecologica. 

Finisajul de pardoseala este o gresie rectificata, iar pentru pereti am utilizat o faianta rectangulara, un fototapet pentru zona mesei si o tabla pentru zona dintre corpurile de bucatarie, tabla pe care pot fi scrise retete, mesaje, idei, orice le vine beneficiarilor in minte. 

Toate proiectele