Amenajare interioara garsoniera CL Chiajna

Plan amenajare interioara garsoniera CLAceasta garsoniera se gaseste in ansamblul Militari Residence, situat in strada Rezervelor, Chiajna si reprezinta o tipologie extrem de comuna pentru zona respectiva. Solutia gasita de catre arhitectii One Design pentru amenajarea acesteia reprezinta doar o modalitate din multele variante ce pot fi conturate in functie de dorintele beneficiarului. 

Proiectul de amenajare al acestei garsoniere presupune crearea a doua spatii, unul de zi care include o mica zona de living si partea de bucatarie si o zona de noapte. Avand in vedere dimensiunile reduse ale spatiului s-a optat pentru compartimentari usoare din gips carton necesare pentru a delimita dormitorul de zona de zi. Pentru separarea vizuala a bucatariei de living s-a ales o biblioteca modulara care permite iluminarea naturala prin fereastra de la bucatarie si in acelasi timp defineste spatiul de zi aferent livingului. Mobilarea livingului este minimala constand intr-o canapea, masuta de cafea si o mica zona de biblioteca ce beneficiaza atat de spatii deschise cat si spatii inchise pentru depozitarea diverselor obiecte.

O zona de depozitare si dressing a fost creata pe hol si pentru a evita aspectul masiv al dulapurilor din PAL, fetele de usi ale acestora au fost imbracate cu foi de oglinda care, prin reflexie, maresc spatiul si confera o imagine placuta. Baia a fost mentinuta pe pozitia initiala, mutarea tevilor nefiind posibila. 

Pentru zona de bucatarie s-au creat toate spatiile necesare acesteia respectiv, zona de frigider, chiuveta, cuptor si plita, plus spatiul liber de blat necesar pentru pregatirea mancarii. Tot in aceasta zona a fost inclusa si centrala termica, care trebuie amplasat obligatoriu langa o fereastra fiind necesara si un cos de evacuare a gazelor arse. 

Masa si cele 3 scaune au fost amplasate intre zona de bucatarie si living astfel incat sa deserveasca ambele spatii in cazul prezentei unui numar mai mare de persoane, comunicarea intre spatii fiind facila. 

Toate proiectele