Amenajare interioara camera de copil Bucuresti

Tema de proiectare pentru aceasta amenajare a fost: un spatiu pentru doi copii avand varste diferite, unul mai mare cu 3 ani decat celalalt, care trebuie sa invete sa creasca impreuna, sa se ajute si sa faca foarte multe lucruri in comun. 

Tinand cont de acest lucru s-a optat pentru crearea a doua paturi de cate o persoana dispuse in linie pe o latura a camerei, paturi sub care se gasesc spatii de depozitare generoase. Deasupra paturilor au fost proiectate mici spatii de depozitare, cu rol mai mult de decor dar totusi practice pentru obiecte de mici dimensiuni. Noptierele desenate de catre arhitectii One Design sunt realizate din PAL melaminat cu fronturi din MDF vopsit avand forma unor piese de Lego supradimensionate. Pe peretele opus patului a fost creat un mobilier care la partea inferioara are spatii de depozitare haine, zona inchisa cu usi de diferite culori, iar in partea superioara a fost proiectata o biblioteca.  Impreuna cu beneficiarul s-a decis ca este necesar un singur birou avand in vedere ca cei doi copii vor urma cursurile scolii in paliere orare diferite astfel incat timpul alocat temelor de casa si implicit utilizarea biroului se realizeaza in intervale diferite. 

Zona balconului a fost inchisa cu tamplarie PVC si geam termopan si transformata intr-un spatiu adiacent camerei copiilor. In acest spatiu au fost amplasate doua puf-uri, o mini biblioteca pentru depozitarea altor lucruri care nu incap in zona de depozitare din camera precum si un suport pentru biciclete montat pe perete. 

Toate proiectele