Amenajare interioara apartament CC - Bucuresti

Situat in zona Parcului Carol din Bucuresti, amplasat pe strada Episcop Chesarie, intr-un ansablu rezidential apreciat pentru gradul de confort pe care il ofera, City Center Residence, a fost realizat in anii 2005-2007 de catre un investitor de origine lituaniana, apartamentul de doua camere amenajat de catre arhitectii nostri realizeaza o simbioza intre stilul neoclasic si modern in conformitate cu dorintele proprietarilor, folosind finisaje de cea mai buna calitate, amplasate in palierul superior de preturi si care creaza o imagine de lux pe care ti-l poti permite. 

Avand in vedere modalitatea de conceptie a apartamentelor inainte de criza economica mondiala din 2008, suprafata acestuia este de aproape 100mp, fiind compus dintr-un dormitor cu baie proprie, camera de zi, bucatarie si grup sanitar, la care se adauga o terasa generoasa. 

Conceptul de amenajare interioara se bazeaza pe fluiditatea spatiilor, care curg si se leaga unul de celalt, intr-o mare de alb peste care s-au adaugat accentele de culoare de blue, turcoaz, albastru si verde, care se completeaza cu esenetele de lemn si marmura. Lipsa delimitarilor fizice (usile) conduce la spatii omogene, unitare ca design, avand aproape aceeasi importanta. Acest fapt conduce la o stare de bine indiferent de functiunea spatiului in care te afli. 

Toate proiectele