Amenajare interioara apartament CB Bucuresti

Amenajare interioara apartament CBProiectul de amenajare interioara prezinta un apartament de 3 camere, decomandat, situat in complexul rezisdential Century21, din zona Crangasi, Bucuresti. 

Beneficiarul proiectului a dorit realizarea de interventii minime asupra compartimentarii interioare astfel ca singura interventie se refera la schimbarea accesului in bucatarie. Initial acesta se realiza din hol, in momentul de fata realizandu-se din zona de living. Aceasta modificare a fost gandita pentru a putea acomoda cat mai multe corpuri de mobilier in bucatarie, astfel incat sa fie cat mai practica si sa poata exista suficiente spatii de depozitare chiar daca dimensiunile spatiului sunt reduse.

Bucataria fost conturata in forma de L, cu frigider si centrala termica incastrate in mobilier. Aspectul acesteia este usor clasic cu influente vintage. Culoarea inchisa diminueaza aspectul masiv si reprezinta un fundal bine definit pentru elementele viu colorate din living, vizibilitatea intre bucatarie si living fiind totala. S-a decis amplasarea unei mese cu doua scaune pentru servirea mic dejunului.

Zona de living a fost gandita sa acomodeze o biblioteca, canapea, un semineu decorativ si o masa de dining cu sase scaune. Texturile si culorile folosite pentru amenajare sunt foarte variate cuvintele de baza ce definesc acest spatiu fiind cald si primitor. Nuantele de accent vin sa intregeasca atmosfera si definesc liniile si formele mobilierului. Combinatia de stiluri, clasic, modern, scandinav si traditional creeaza atmosfera dorita de catre beneficiar.

Dressign-ul a fost conceput ca spatiu adaptabil acomodand doua dulapuri incastrate cu fete din MDF vopsit verde cu numeroase spatii de depozitare si o canapea extensibila de culoare portocalie. In cazul primirii mai multor oaspeti aceasta se poate extinde si se creaza astfel doua locuri de dormit. 

Dormitorul matrimonial a fost conceput ca un spatiu romantic, bicolor, grena-alb, folosind elemente clasice de placare a peretilor, delimitarea peretilor de tavane prin aplicarea unei cornise. Aspectul clasic este intregit de forma noptierelor albe si a veiozelor. Patul din lemn maro, de inspiratie coloniala, reprezinta un element de accent ce ofera o alta perceptie asupra intregii amenajari. 

Proiectul reprezinta in sine un mix de forme, texturi, culori si stiluri, imbinate astfel incat impreuna sa functioneze.

Toate proiectele