Amenajare interioara apartament IS Chisinau

plan initial amenajare apartament Chisinau plan propus amenajare apartament Chisinau

Amenajare interioara a acestui apartament a presupus o recompartimentare a spatiilor prin remodelarea bucatariei, living-ului si balconului creandu-se un singur spatiu deschis care are functiunea de zona de zi si bucatarie deschisa. A fost creat un hol de acces care separa accesul in zona de zi de accesul in zona de noapte. Baia a fost extinsa spre dormitor din dorinta de a obtine un spatiu generos, echilibrat in raport cu dimensiunea celorlalte spatii. 

Bucataria a fost configurata liniar, dispusa pe un singur perete cu insula centrala si bar orientat catre living, realizandu-se astfel si o separare vizuala a celor doua spatii. Avand in vedere multitudinea de grinzi existente si pentru ca inaltimea spatiului a permis s-au realizat scafe din gips carton iluminate cu banda LED care estompeaza grinzile, lumina provenita din acest sistem de iluminare fiind difuza si placuta. Stalpii centrali au fost transformati din forma paralelipipedica in forma cilindrica pentru a putea aplica pe acestia un HPL lucios. Materialele nobile utilizate precum marmura, parchetul din lemn masiv creeaza o atmosfera sofisticata si luxoasa. 

Accesul in zona de noapte se realizeaza din hol printr-o usa ascunsa de tip filomuro. In urma extinderii baii spre dormitor s-a dorit integrarea acesteia in spatiul de noapte cat mai discret posibil. S-au creat doi pereti din sticla sablata pentru delimitarea baii de dormitor prin care nu se vad decat siluete indiferent de partea din care se priveste. Baia a fost finisata cu piatra naturala, travertin, in timp ce in dormitor s-a ales un parchet cu aspect natur si diverse texturi de tapet pentru acoperirea peretilor. Mobilierul din ambele spatii este realizat din MDF furniruit. 

Toate proiectele