Solutii istete pentru viitorii proprietari: modele de case cu garaj

Alegerile pe care le fac viitorii proprietari de case sunt bazate pe foarte multe criterii. Adesea, ei se concentreaza mai mult pe tipul de locuinta, pe numarul de etaje si pe configuratia acesteia, fara sa ia in calcul si elemente care ar putea fi extrem de necesare. Garajul este unul dintre spatiile care se pot folosi in diverse scopuri, dar care nu se bucura, asa cum ar trebui, de atentia celor care isi contruiesc sau isi achizitioneaza o casa. Discutam astazi despre o solutie isteata pentru viitorii proprietari si analizam cateva modele de case cu garaj din portofoliul nostru!

 1. Proiect de casa cu parter si etaj AnaCasa cu parter si etaj

  Primul proiect pe care ti-l prezentam astazi consta intr-o solutie de locuit foarte moderna. Este vorba despre proiectul Ana, care reprezinta o casa cu parter si etaj. Constructia are o suprafata utila de 165 mp, deci spatiul nu este un aspect pentru care sa iti faci griji. Casa este ideala pentru o familie de 3-4 persoane(casa este impartita in 4 camere cu bai proprii) si poate gazdui petreceri alaturi de familie si de prieteni, in spatiile special amenajate. Garajul, elementul central al acestei discutii, poate servi nu doar pentru parcarea si protejarea masinii, dar fiind foarte util si pe post de spatiu de depozitare.

  2. Proiect de casa cu parter si mansarda Daniela

  Casa parter si mansarda

  Unul dintre cele mai ingenioase modele de case cu parter si mansarda il reprezinta proiectul Daniela. Constructia are o suprafata utila de 160 mp, impartita in 5 camere si 3 bai. Locuinta este creata pentru o oferi un stil de locuit armonios, util, avand spatii care ofera intimitate tuturor membrilor familiei (camere foarte bine compartimentate), dar si spatii care incurajeaza interactiunea sociala (terasa). Garajul este si el nelipsit din acest proiect de casa, dar de data aceasta este integrat foarte creativ, sub forma unui spatiu de parcare care poate adaposti doua masini.

  3. Proiect de casa duplex Mihaela

  O alta solutie smart pe care o pot lua in calcul viitorii proprietari este construirea unei case duplex. Cu o suprafata utila de aproape 200mp, proiectul de casa duplex Mihaela face parte dintre cele mai deosebite modele de case. Casele duplex sunt foarte potrivite pentru familiile numeroase, ai caror membrii isi doresc in acelasi timp sa fie foarte aproape unii de ceilalti, dar sa se bucure de intimitatea propriei locuinte. In partea din spatele casei, proiectul prevede o terasa, o zona destinata socializarii, relaxarii si distractiei. Inca un element cheie care face ca acest model de casa sa fie unul foarte istet conceput este garajul, amenajat sub forma a doua parcari acoperite, de o parte si de cealalta a casei.

  Toate aceste modele de case sunt realizate pe baza unor proiecte tip, insa arhitectii nostri te pot ajuta sa pui in practica orice idee ai avea, creand proiecte.

   

   

   

Toate articolele