Cum te poate ajuta o echipa de proiectanti sa iti amenajezi o garsoniera dupa bunul plac?

Foarte multe persoane intampina dificultati atunci cand incep sa isi amenajeze locuinta, in special cele care nu dispun de mult spatiu. Sa o mobileze astfel incat sa fie practica dar aerisita, in acelasi timp, este o provocare greu de indeplinit. Garsonierele sunt cele mai greu de amenajat. Din cauza spatiului redus, multe persoane ajung sa locuiasca intr-o locuinta aglomerata de lucruri utile si inutile.

O echipa de proiectanti specializati in design si amenajari interioare garsoniere te va ajuta sa descoperi bucuria unei locuinte mici.

Principalele trasee pe care le parcurge o echipa de proiectanti ca sa ajunga la garsoniera pe care o doresti

1.   Principala problema cu care se confrunta persoanele care locuiesc intr-o garsoniera este spatiul ingust si lipsit de loc pentru lucruri personale. O echipa de specialisti iti va imparti corect si egonomic spatiul, astfel incat fiecare camera sa fie aerisita, practica si usor de traversat. Majoritatea garsonierelor sunt structurate pe modelul camera + bucatarie + baie. Bucataria si dormitorul sunt considerate incaperile principale din garsoniera ta. Poti alege modelul open space sau cel delimitat. Structura open space va crea iluzia de spatiu mare si aerisit, dar va lasa mirosul mancarii sa patrunda in dormitor. Pe de alta parte, delimitarea intre dormitor, bucatarie si baie este importanta pentru intimitate dar si pentru a evita haosul. 

2.   Atunci cand garsoniera se transforma intr-un depozit pentru lucrurile personale, aceasta devine inestetica si isi pierde din luminozitate. Tocmai pentru a te simti confortabil si relaxat acasa, o echipa de proiectanti si designeri va optimiza spatiul si va aduce un design inedit si corect din punct de vedere estetic. De la culoarea peretilor si mobilei pana la alegerea corecta a draperiilor si obiectelor de decor, designerii vor tine cont de fiecare cerinta si preferinta a clientului dar si de regulile recomandate in amenajari interioare. 

3.   Tot pentru a maximiza spatiul, o echipa de designeri va opta pentru proiectarea mobilei, astfel incat aceasta sa se incadreze dimensiunilor de care dispune garsoniera ta. Printr-o mobila proiectata, te poti bucura de un design personalizat si practic in acelasi timp. Rafturi, dulapuri si comode create special pentru locuinta ta sunt ingredientele cheie pentru a avea partea de o locuinta incapatoare si aerisita. Imbinarea armonioasa a fiecarei piese de mobilier iti poate transforma radical locuinta si mai mult decat atat poate crea iluzia vizuala de spatiu mare si luminos. O alternativa pemtru mobila clasica este mobila multifunctionala. Astfel, dormitorul se poate transforma cu usurinta in living, iar, cu cateva trucuri, o bucatarie ingusta poate deveni un loc placut de a lua masa impreuna cu familia. 

4.   O echipa de specialisti reuseste sa iti customizeze garsoniera dupa bunul plac, atat din punct de vedere al structurii cat si din punct de vedere al designului. Mereu la curent cu ultimele tendinte in materie de amenajari interiore, o echipa este adaptabila oricarui stil adoptat si va pastra linia in toate incaperile. Asadar, fie ca optezi pentru un stil avangardist, rustic, vintage, minimalist sau contemporan, o echipa de specialisti va completa locuinta cu idei si concepte unice si originale. 

Cu ajutorul serviciilor oferite de One Design, amenajarea garsonierei nu mai este o provocare pentru tine. Compania ofera servicii complete de proiectare, design si amenajare interioara pentru garsoniere si apartamente. 

Toate articolele