Acest website foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi calitatea informaţiilor oferite vizitatorilor. Prin continuarea navigării ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.
O casa mica reprezinta solutia foarte buna in cazul in care nu dispui de un buget foarte mare alocat pentru achizitionarea unei locuinte. Aceasta necesita sume mai reduse atat pentru ridicarea efectiva a contructiei, dar si pentru intretinerea sa ulterioara.
Daca ti-e teama de angajamentul si constrangerile care vin la pachet cu solicitarea unei credit imens pentru construirea casei si daca vrei sa scapi de sumele enorme de plata ale facturilor lunare, iata cum poti sa contruiesti o casa ieftina!
Daca dispui de un buget limitat, una dintre optiunile cele mai bune pe care le ai este sa construiesti o casa pe un singur nivel. Desigur, o casa mica poate fi definita diferit, in functie de perceptia fiecaruia dintre noi. De regula, cele mai multe dintre acele proiecte si modele de case mici au o suprafata cuprinsa intre 90 si 150 mp si sunt dispuse pe un singur nivel. Recunoscute drept locuinte de tip bungalou, casele fara etaj reprezinta solutia la care apeleaza tot mai multi dintre viitorii proprietari, care nu vor sa cheltuie foarte multi bani pentru a-si crea un camin confortabil, destul de incapator pentru o familie cu pana la 4, poate chiar 5 membri.
Un proiect destept de constructie si cateva idei de amenajare ingenioase pot face ca o casa mica sa prezinte un grad mai mare de functionalitate decat casele mari, cu etaj si cu mansarda. Te poti inspira de pe internet sau din reviste pentru a regasi cele mai deosebite modele de case pe un singur nivel, insa indiferent de cum arata locuinta ta de vis, e important sa apelezi la specialisti: proiectanti, arhitecti si designeri care vor face ca banii de care dispui sa fie investiti fara risipa.
Ai visat dintotdeauna sa locuiesti intr-o casa dispusa pe mai multe nivele, asa ca nu ai vrea sa compromiti aceasta dorinta din cauza bugetului limitat de care dispui? Alege o varianta de constructie care este avantajoasa atat din punct de vedere al costurilor dar si al aspectului. Casele circulare sunt ideale daca ai un buget restrans, mai ales daca optezi mai materialele de constructii potrivite si daca gestionezi investitia intr-o maniera eficienta.
De exemplu, poti realiza o casa circulara din materiale clasice de constructie, cum ar fi pamantul. Acesta poate fi adaugat in saci in care se afla si ceva pietris, astfel realizandu-se peretii. De asemenea, poate fi integrat si lemnul natural, o resursa care, mai ales in zonele rurale este gratuita si exista din belsug si din care se pot confectiona finisajele. Vei obtine astfel o casa circulara ieftina, in stil traditional.
Indiferent de ce modele si proiecte de case te inspira, recomandare noastra este sa nu eziti sa colaborezi cu profesionistii din cadrul unui birou de arhitectura, care vor gasi cele mai rentabile solutii pentru construirea casei tale.