Locuinta individuala casa EC - parter, Targu-Jiu

Amplasamentul locuintei prezentate are o particularitate pe care o regasim in foarte multe zone rezidentiale noi: terenul este mult mai jos decat strada de acces datorita sistematizarii verticale efectuate de catre autoritatea publica locala si necesita crearea unor elevatii mai inalte pentru ca ulterior sa poata fi realizate umpluturile de pamant si compactarea in scopul ridicarii cotei generale a intregului teren. 

Dorinta beneficiarilor a fost de a avea o locuinta cat se poate de modesta, functionala si adaptata nevoilor lor, dispusa in intregime pe parter avand o suprafata construita de 170mp. Din punct de vedere al compartimentarii regasim zona de zi care este conectata cu bucataria si un spatiu de depozitare si un grup sanitar, toate fiind amplasate in partea estica a imobilului, in timp ce in partea vestica regasim doua dormitoare, un dressing si o baie, precum si garajul si spatiul tehnic ce deserveste intregul imobil. 

Din punct de vedere arhitectural s-a optat pentru o volumetrie simpla, compactat evidentiandu-se raportul plin gol prin finisajele de piatra naturala si ancadramente din profile decorative. 

Toate proiectele