Amenajare interioara restaurant La Strada, Alexandria

Anul 2012 reprezinta momentul unui nou proiect de mare importanta pentru One Design si pentru municipiul Alexandria, judetul Teleorman. In acel an a inceput proiectarea celui mai impozant complex hotelier si de alimentatie publica, Hotel EDMA. In 2015 a fost proiectat restaurantul a-la-carte din cadrul hotelului, cunoscut sub numele de "La Strada". 

Restaurantul "La Strada" este structurat pe doua niveluri, cu acces in zona de parter a hotelului si o zona de etaj partial, o supanta accesibila printr-o scara amplasata central. Suprafata totala a restaruantului este de 130mp, din care 80mp sunt aferenti parterului. In aceasta suprafata nu sunt cuprinse spatiile tehnice (bucatarie, vestiare, anexe, etc), acestea deservind intregul complex de evenimente si fiind amplasate la parter, beneficiind de o suprafata extrem de generoasa de aproximativ 400mp.  

Daca numele locatiei provine de la modul de amplasarea a intregului obiectiv de investitii, tema lucrarii de amenajare interioara este bazata pe conceptul de zona de living de acasa, foarte prietenoasa, calduroasa, combinand materiale si texturi pentru a genera senzatii cat mai placute. Din momentul in care te-ai asezat la masa nu poti spune ca te simti ca intr-un restaurant, ci mai degraba ca intr-o sufragerie luxoasa a unei case in care s-a investit foarte mult. 

Zona de parter este dotata cu mobilier cae permite servirea tuturor felurilor de mancare din vastul meniu al restaurantului, in timp ce zona de la etaj a fost gandita mai mult spre lounge, cigar room (chiar daca nu se mai fumeaza in spatii inchise) in care cllientii sa poata savura bauturi rafinate si sa poata discuta in liniste. Este important de subliniat ca acest nivel superior este accesibil direct din hotel, astfel ca permite o dubla utilizare. 

Toate proiectele