Casa de vacanta RS Azuga

Amplasarea terenului intr-o zona muntoasa conduce invariabil la mai putine suprafete plane si mai multe inclinate, la fel ca si in cazul constructiei de fata. Astfel pe un teren cu diferite pante si diferente de nivel mari am proiectat o locuinta de vacanta ce poate acomoda pana la 10 persoane, fiecare dormitor avand baie proprie, iar spatiul de zi din parter putand fi folosit de catre toti invitatii. 

Locuinta de vacanta se desfasoara pe 3 niveluri incepand cu un demisol rezultat din configuratia terenului in care se regasesc spatiile tehnice ce adapostesc centrala termica, boilerul, dedurizatorul, etc, parterul care inglobeaza spatiile de zi, living, bucatarie, dining si un dormitor cu o baie si etajul destinat exclusiv zonei de noapte, in care cei prezenti se pot odihni. 

Casa are o forma rectangulara, usor de realizat acoperisul avand pante mari pentru a permite scurgerea apelor pluviale si a zapezii. Partea de terasa aferenta parterului acoperita partial de o pergola reprezinta un punct de interes si atractie pentru cei ce aleg sa petreaca cateva zile in aceasta locatie. 

Toate proiectele