Amenajare interioara patiserie metrou universitate

Intr-un spatiu de 13mp situat in pasajul ce duce la statia de metrou Universitate a fost creat un spatiu de patiserie si produse de panificatie asa cum reiese din imaginile de mai jos. Desi restrans ca dimensiuni, in acest spatiu si-au gasit locul toate elementele necesare desfasurarii corespunzatoare a activitatii de comercializare a produselor. 

Ideea proiectului s-a bazat pe transmiterea mesajului "placinte ca la mama acasa" acest aspect realizandu-se prin folosirea albului ca simbol al curateniei si puritatii si a lemnului ce confera caldura si sentimentul de spatiu familiar. Albul il regasim in ceramica folosita pentru peretele exterior, in tamplaria de otel de inspiratie interbelica si in vitrinele de expunere a produselor. Lemnul il regasim in blaturile de lucru, pe partea frontala a tejghelei, in scaune si in sucitoarele expuse pe post de pazie in partea superioara a spatiului. De altfel acest element a fost inserat pentru a creiona si mai bine ideea de produse realizate traditional romanesc. Pentru finisajul peretilor interiori s-a optat pentru un tapet superlavabil ce imita caramida aparenta antichizata. Iluminarea spatiului se realizeaza prin corpuri de iluminat din metal vopsite in interior intr-o nuanta de aramiu. 

Fiind amplasata intr-o zona intensa circualata aceasta locatie este destinata comercializarii produselor in sistem to-go - platesti, primesti si pleci cu produsul pe care il vei consuma ulterior din mers. Astfel ca pe langa produsele de patiserie si panificatie, in acelasi sistem se comercializeaza sucuri, cafea si derivate ale cafelei (capuccino, latte machiatto, etc).

Toate proiectele