Amenajare interioara living DS Bucuresti

Provocarea de a realiza o amenajare cu influente clasice, dar care in acelasi timp sa fie contemporana, cu piese de mobilier de design, cu tematica alb-negru si accente de galben a fost indeplinita cu success de arhitectii One Design.

In continuare este un proiect care a presupus imbinarea unor elemente din diferite stiluri de design care s-a urmarit sa lucreze impreuna intr-o armonie perfecta. Tema principala a fost alb-negru, dar accesoriile folosite cu insertii aurite, cum ar fi corupurile de iluminat sau masutele de cafea, contribuie semnificativ asupra petei de culoare de care se simtea nevoia si care a fost evidentiata in acest context.

Lambriuri din MDF frezat, vopsit alb si placari pe tavane cu aceleasi modele contureaza un spatiu de o puritate desavarsita si de o eleganta spectaculoasa data de modelele alese. Mobila in schimb: masa din dining, vitrinele din spatele acesteia, scaunele si canapelele reprezinta negrul din aceasta compozitie, negru ce este temperat si completat totodata de galbenul aprins. Acesta din urma este folosit mai mult ca accent, fara a se face abuz, astfel tapiteria scaunelor din dining, fetele de perna si un fotoliu de tip puf, au fost suficiente in completarea imaginii dorite.

Intr-un final, rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor, o amenjare cu clasa, cu perspective ce iti incanta privirea inca de la inceput si un spatiu in care iti doresti sa petreci cat mai mult timp.

Toate proiectele