Amenajare interioara apartament TRC

Tinand cont de orientare catre punctele cardinale est-vest a apartamentului prezentat in continuare dorinta beneficiarilor de a utiliza culori inchise pentru a crea un ambient extrem de intim a putut fi indeplinita de catre arhitectii nostri. Aceasta orientare asigura o iluminare foarte buna pe toata perioada zilei astfel ca design-ul propus si implementat a reprezentat un succes si a transformat visul clientilor intr-o realitate cotidiana. 

Paleta de culori utilizata este in gama de bej-maro cu accente de alb. Un element extrem de important in cazul acestei amenajari il reprezinta tavanele vopsite cu zugraveli decorative speciale in culori inchise, ce schimba perceptia asupra spatiului interior. Deasemeni iluminatul difuz realizat cu ajutorul luminii calde creeaza atmosfera dorita. Toti peretii apartamentului au fost acoperiti fie de tapet avand diferite texturi, fie de vopseluri decorative structurate. 

Plan amenajare interioara apartament TRC

Pentru living cel mai important element ce a necesitat integrarea a fost pianul, beneficiarii fiind adevarati melomani si avand in cercul lor de prieteni oameni care apreciaza si canta la acest instrument. Asa se face ca restul mobilierului are o linie moderna care vine sa contrabalanseze clasicul oferit de pianina. Cat despre dormitorul matrimonial putem afirma ca este un cadru perfect destinat relaxarii prin utilizarea unei placari cu piele intoarsa si prin crearea dressing-ului cu usi cu oglinda pe intreg peretele. Nici spatiul doamnei nu a fost uitat asa ca in fostul balcon al apartamentului a fost proiectata zona de boudoir. 

Cum spatiile de depozitare sunt foate importante iar in holul principal nu se regasesc decat oglinzi, aranjamente florale si elemente decorative precum pietricele din pardoseala, in holul adiacent a fost creat un dulap cu oglizi care ascunde atat hainele proprietarilor cat si pe cele ale vizitatorilor ce trec pragul acestui apartament. Tot in aceasta zona au fost create si spatiile de depozitare pentru incaltaminte, obiecte cu utilizare mai rara, produsele de curatenie, etc. 

Zona de birou reprezinta un alt punct forte al apartamentului si al intregii amenajari. Beneficiarii fiind persoane cu o vasta cultura si care utilizeaza acest spatiu pentru studiu, aprofundare, cercetare si recreere in acelasi timp, au solicitat arhitectilor realizarea unei amenajari care sa combine mai multe elemente. Astfel in aceasta camera se regaseste un birou cu spatiile de depozitare aferente, un mic corp de biblioteca cu rafturi inchise pentru a proteja cartile de valoare precum si o canapea cu un design aparte. 

Desi bucataria este mica ca dimensiuni a fost organizata pe doua fronturi paralele din care unul se continua cu zona de servire a mesei putand acomoda pana la 4 persoane in acelasi timp, numar suficient pentru intreaga familie. Toate electrocasnicele sunt incorporabile iar culoarea ciocolatie in combinatie cu griul metalic al manerelor si obiectelor decorative definesc un spatiu cu aspect usor tehnic. 

Toate proiectele