Studii de teren si studii specializate

STUDIU DE TRAFIC

Studiul de trafic reprezinta o documentatie de baza pentru o buna planificare si dezvoltare a retelei de transport la diferite nivele: locale, judetene, regionale sau nationale. Mobilitatea reprezinta un domeniu extrem de important in planificarea urbana din dorinta de a reduce congestiile, numarul accidentelor si poluarea.

Studiul de trafic se elaboreaza in diverse etape de proiectare sau in cadrul unor anumite documentatii dupa cum urmeaza:

Toate situatiile mentionate anterior reprezinta situatii in care studiul de trafic este contractat de catre autoritati publice locale sau centrale, in functie de caz. Totusi exista numeroase situatii cand investitorii privati, persoane fizice sau juridice, vor avea nevoie de astfel de studii, in special in cazul documentatiilor PUZ sau in cazul in care amplasamentul pe care doresc sa dezvolte o investitie sa se afle sub incidenta unor prevederi impuse prin Planul Urbanistic General (PUG) si Regulamentul Local de Urbanism (RLU) al localitatii.

Situatiile in care poate fi solicitat un studiu de trafic prin certificatul de urbanism sau de catre Comisiile Tehnice de Avizare din cadrul Unitatilor Teritorial Administrative compentene pentru investitii derulate de catre investitori privati, persoane fizice sau juridice, dupa caz:

Acest serviciu se adreseaza persoanelor fizice, juridice, institutiilor publice, autoritatilor centrale si locale sau altor furnizori de servicii de proiectare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne solicitati informatii accesand pagina de contact.