Locuinta individuala casa GT - parter

Proiectul de fata prezinta o locuinta individuala realizata pentru un dezvoltator care a achizitionat un lot mai mare, a intocmit un PUZ (Plan Urbanistic Zonal) prin care a realizat o lotizare in 8 loturi plus drumul de acces, configurat cu trotuare si spatii tehnice pentru utilitati. Ulterior aprobarii PUZ s-a realizat modelul de casa care a fost realizat pentru intreaga lotizare. 

Locuinta individuala prezentata este dispusa pe un teren de aproximativ 280 mp de forma rectangulara si este desfasurata doar pe un singur nivel, avand amprenta la sol de 96 mp, fiind o locuinta de buget. 

In cadrul constructiei regasim spatii de zi: bucatarie, living, dinning, si doua terase neacoperite, dar si doua dormitoare deservite de o baie, un spatiu tehnic si un grup sanitar. Infrastructura este realizata din fundatii din beton armat izolate sub cota de inghet conform proiectului de rezistenta, iar suprastructura este realizata in cadre din beton armat. Finisajele peretilor exteriori sunt realizate din tencuiala decorativa culare bej deschis si alb si ancadramentele din tencuiala decorativa maro. Tamplaria exterioara este din tamplarie PVC de culoare maro cu geam termoizolant. Acoperirea constructiei este in tip sarpanta. 

Toate proiectele